Fenerbahçe'de Gökhan Gönül korkusu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Gökhan Gönül korkusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 09:00

Sözleşmesi biten oyuncularla ilgili hala somut bir adım atmayan F.Bahçe’de en çok merak edilen soru Gökhan Gönül ve Mehmet Topal’ın takımda kalıp, kalmayacakları. Gerek camia gerekse teknik heyet bu ikiliyle ‘yola devam’ kararını sabırsızlıkla beklerken yönetim de bu beklentiye kayıtsız kalmayacak.

Haberin Devamı

Teknik direktör Ersun Yanal döneminde kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Caner Erkin’in takımdan ayrılması, başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının üzerindeki baskıyı iyice arttırdı. ‘Sol bekimiz gitti, bari sağımız kalsın’ diye düşünen sarı-lacivertliler bu çerçevede kesenin ağzını açmak zorunda kalacak.

MEHMET TOPAL TAMAM
Oyuncunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut’la görüşmemek için her yolu deneyen başkan Aziz Yıldırım, milli takım kampındaki Gökhan için bonus formülünü hayata geçirecek. Yıllık garanti ücretin yanı sıra başarıya endeksli bir kontrat yapmaya hazırlanan sarı-lacivertliler bu sayede oyuncuyu ikna etmek için ter dökecek.

Öte yandan tıpkı Gökhan Gönül gibi kontratı sona eren M.Topal cephesinde yaşanan gelişmeler ise bir nebze daha pozitif. Oyuncunun menajeri Batur Altıparmak’ın yönetimle bir araya geldiği ve birçok konuda anlaşmaya vardığı öğrenilirken, tecrübeli orta sahanın da sarı-lacivertlilerde kalmak için can attığı belirtildi. (Vatan)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!