Fenerbahçe'de Diego dönemi sona eriyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Diego dönemi sona eriyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 17:24

F.Bahçe’nin gelecek yıl planlarında Brezilyalı yıldıza yer yok. Bir türlü bekleneni veremeyen yıldız futbolcunun bileti kesildi. F.Bahçe şampiyon olsa bile gelecek yılın kadrosunda Diego yer almayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’ye büyük umutlarla alınmasına karşın forma giydiği iki sezon boyunca beklentilerin çok uzağında kalan Diego Ribas gözden çıkarıldı. Şimdiden gelecek yılın planlamasını yapan sarı-lacivertlilerde Brezilyalı yıldızın kadroda düşünülmediği öğrenildi.

Diego’nun akıbetini bir bakıma Teknik Direktör Vitor Pereira belirledi. Portekizli teknik adam ligin ilk yarısında sürekli görev verdiği Diego’yu son maçlarda kızağa çekti.

Forma giydiği maçlarda istenileni sahaya yansıtamayan Brezilyalı oyuncu da Fenerbahçe’de gün saymaya başladı. Fenerbahçe yönetimi gelecek yıl düşünmediği Diego’ya kulüp bulmasını bildirecek. Ancak yönetim kendisi de ayrılmayı planlayan Diego’dan bonservis bedeli talep edecek. İki tarafın da devam etmeyi düşünmemesi nedeniyle bonservis ücretinde orta yolun bulunacağı bekleniyor.

Haberin Devamı

NANİ BEREKETİ
Pereira’nın son maçlarda ideal kadrosunu 4-2-3-1 yerine 4-4-2’ye yakın bir sistemle oynatması işe yaradı. Bu düzen de Nani’yi daha ileride, Van Persie’nin yanında değerlendirmesi her 2 yıldız futbolcunun da performansını arttırmış gözüküyor. İdmanlarda sürekli bu yönde çalışmalar yaptıran Pereira’nın bu noktadaki kilit ismi Alper oldu.

Alper’in iyi bir form yakalamasının yanı sıra 10 numara görevinde bir çok açığı kapatması takımın ofansif gücünü arttırmış durumda. Kalan 4 maçın da bu düzene uygun olduğunu düşünen Pereira, Konya ve Trabzon maçlarını gol yemeden 7 gol atarak kapatmanın özgüveniyle takımını hazırlıyor. (Yeni Yüzyıl)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!