Fenerbahçe'de bir devir kapandı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede bir devir kapandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2015 19:04

Fenerbahçe'de asbaşkan İlhan Ekşioğlu bundan böyle zamanının büyük bölümünü Samandıra'da geçirecek ve futbolcular ile yönetim kurulu arasında köprü vazifesi görecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de yeni bir dönem başlıyor... Sarı Lacivertliler’de uzun süredir futbol şube sorumlusu yoktu. Gerek teknik heyet gerekse de futbolcular bunun sıkıntısını fazlasıyla yaşıyorlardı.

Samandıra’daki sorunların yönetime iletilmesinde ve çözüm bulunmasında sıkıntılar oluyordu. Zaman zaman Samandıra’ya gelen başkan Aziz Yıldırım’ın sert çıkışları da gerek teknik heyeti gerekse futbolcuları fazlasıyla olumsuz etkiledi.

İşte bu görüntü nedeniyle kaptanlar Emre ve Volkan, asbaşkan İlhan Ekşioğlu’ndan ligin ikinci yarısıyla birlikte Samandıra’ya gelmesini ve yönetimle aralarında köprü olmasını istedi.

ISRAR EDİLİNCE KABUL ETTİ
Futbolcuların bu ısrarlı talepleri karşısında asbaşkan İlhan Ekşioğlu da olaya sıcak baktı ve bunu kabul etti. Böylece ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte Ekşioğlu, kelimenin tam anlamıyla Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne üs kuracak. Takımın ve teknik heyetin sorunlarını dinleyip bunu yönetime iletecek. Yani diğer bir değişle köprü vazifesi görecek. Asbaşkan İlhan Ekşioğlu’nun takım İstanbul’a gelmeden, bugünden itibaren Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne giderek çalışmalara başlayacağı öğrenildi. (Habertürk)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!