Fenerbahçe Vaslui maçına hazır

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Vaslui maçına hazır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2012 21:25

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Romanya temsilcisi FC Vaslui ile yarın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Haberin Devamı

Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde tesislere gelen Asbaşkanlardan Ali Yıldırım, oyuncular ve teknik ekip ile bir araya gelerek, takıma hem Vaslui karşısında hem de yeni sezon öncesinde başarılar diledi. Ayrıca teknik direktör Aykut Kocaman da oyuncularla kısa bir toplantı yaptı.

Aykut Kocaman yönetiminde saat 19.30'da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

TAM KADRO ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Daha sonra oyuncular, taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladılar. Çalışmaların tamamında bütün oyuncular yer aldı.

Akşam antrenmanı ile Vaslui maçı hazırlıklarını tamamlayan Sarı-lacivertliler, tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!