Fenerbahçe uçağındaki sürpriz isim

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe uçağındaki sürpriz isim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 11:12

Fenerbahçe'nin Berlin'deki Final Four maçını izlemeye giden özel uçağında sürpriz bir isim de yer aldı. Bu isim, Anayasa Mahkemesi üyesi Serruh Kaleli'ydi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Basketbol takımı tarihi bir başarı kazanarak Final Four'da finale kaldı. Bu maçı izlemek için Fenerbahçe Spor Kulübü de özel bir uçak kaldırdı.

THY'den kiralanan ve Sabiha Gökçen'den Berlin'e havalanan uçakta Aziz Yıldırım'ın yanında Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Aziz Yıldırım'ın kızı Gülşah Gordi, iş adamı Nihat Özdemir, yönetici Nihat Özbağ, Ferruh Tanay, Tahir sarıoğlu ve eski Fenerbahçe yöneticisi Yasemin Merçil ile yönetici Önder Fırat yer aldı.

'FANATİK' FENERBAHÇELİ

Ancak Fenerbahçe maçını izlemeye giden bu özel ekibin içinde oldukça sürpriz bir isim daha yer aldı.

Bu isim Anayasa Mahkemesi üyesi Serruh Kaleli. Yakın çevresinde Kaleleli, 'fanatik' bir Fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor.

2004-2005 sezonu Türkiye Basketbol Federasyonu disiplin kurulu başkanvekilliği görevinde de bulunmuş olan Kaleli, 2005'te Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçildi. 14.04.2011 - 14.04.2015 tarihleri arasında Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliği görevinde bulundu ayrıca 2010 tarihli Anayasa değişikliği ile mahkemenin görevleri arasına katılan bireysel başvuru yolu ile ihlal edildiği ileri sürülebilecek temel hak ve özgürlüklerin anayasal denetimini yapmakla görevlendirilmiş iki bölümden, birincisinin başkanlığını da yaptı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!