Fenerbahçe transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 14:39

Fenerbahçe transfer haberlerinde hareketli günler yaşanıyor. Fenerbahçe yıldız oyuncu Hatem Ben Arfa ile anlaştı. Peki Fenerbahçe transfer haberlerinde başka hangi son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İşte sarı-lacivertlilerin transfer gündeminde yer alan sıcak haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe sezonun ikinci yarısında eksiklerini gidermek için transferde hareketli günler yaşamaya başladı. Bu transfer haberlerinden ilki Paris Saint Germain'de forma giyen yıldız oyuncu Ben Arfa oldu. Özellikle teknik direktör Advocaat'ın çok istediği oyuncu ile Fenerbahçe yönetiminin anlaştığı ve yıldız ismin 6 ay boyunca kiralık olarak forma giyeceği bildirildi.

Fenerbahçe Hatem Ben Arfa ile anlaştı

Fenerbahçe, Paris Saint Germain'in 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Hatem Ben Arfa'nın transferi için Fransız kulübü ile anlaşmaya vardı. Advocaat'ın ısrarla istediği Ben Arfa 6 aylığına kiralık gelecek.

Fenerbahçe devre arası öncesi gözünü transfere dikti. Temaslarını sıklaştıran sarı lacivertliler, Fransız kulübü Paris Saint Germain’den Hatem Ben Arfa’yı istedi. Fenerbahçe, dünyaca ünlü Fransız yıldızın kulübüne, “6 aylık kiralama” teklifi sundu. Paris Saint Germain de bu öneriye, “Evet” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Uzun süredir 10 numara sıkıntısı çeken Fenerbahçe, bu boşluğu teknik direktör Dick Advocaat’ın da ısrarla istediği Hatem Ben Arfa ile doldurma kararı aldı.

BU SEZON 14 MAÇTA OYNADI
Paris Saint Germain ile Fransa Ligi’nde bu sezon 14 karşılaşmada forma giyen Hatem Ben Arfa, 2 asiste imza attı. Fransız futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde 3 maçta görev yaparken skora katkı veremedi. Fransa Süper Kupası’nda da sahne alan Ben Arfa, bu sezonki tek golünü söz konusu mücadelede kaydetti. 29 yaşındaki yıldız, kariyerinde daha önce Lyon, Marsilya, Newcastle United, Hull City ve Nice formalarını giymişti. Kanatta da oynayabilen Ben Arfa’nın boyu 1.79 metre.

Fenerbahçe yönetimi Ocak ayındaki ara transfer dönemi için sürpriz bir karar aldı. Emenike'yi gözden çıkaran sarı lacivertliler, Van Persie'nin sık sık sakatlanması, Fernandao'nun da güven vermemesi nedeniyle transferde önceliği santrfor mevkisine verdi. Ayrıca, 10 numara arayışı da sürdürüyor. Fenerbahçe, sezonun ikinci yarışında 3 kulvarda birden yarışı sürdürebilmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Dick Advocaat'ın raporu doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı lacivertli yönetimin ilk 2 hedefi; santrfor ve orta saha oyuncusu. Emmanuel Emenike'nin disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılması, Robin van Persie'nin sık sık sakatlanması ve haftada 2 maçı kaldırmaması, Fernandao'nun da güven vermemesi nedeniyle öncelik santrfor transferine verildi.

Haberin Devamı

Ayrıca, topu rakip alana hızlı taşıyacak ve oyunu çift yönlü oynayacak bir orta saha oyuncusu için temaslar hızlandı. Süratli kanat oyuncuları Jeremain Lens ve Volkan Şen'e ayak uydurabilecek kalitede bir orta alan oyuncusu için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi, şimdilik adı sır gibi saklanan sürpriz bir yıldızın peşine düştü.

Fenerbahçeli yıldız 2. lige...

Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Fernandao'nun Çin'in 2. Lig'in yer alan Shenzhen ile transfer görüşmesi yaptığını iddia etti.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Brezilyalı futbolcunun sarı lacivertlilerden ayrılık hazırlığı yaptığını ve Çin takımı Shenzhen'in futbolcuyla sözleşme imzalamak için 'hazır' olduğunu ifade etti. Çin Halk Cumhuriyeti Süper Lig'in sonra gelen Çin'in 2. Ligi'nde mücadele eden takımın uzun süredir golcü futbolcuyu takip ettiği ve transfer için beklemede olduğu aktarıldı. Sarı lacivertlilerde transfer döneminde yapılacak hamlelere göre Brezilyalı golcünün takımdan ayrılıp ayrılmayacağı kesinleşecek.

Haberin Devamı

Fernandao, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 11 resmi maça çıkarken bu mücadelelerde 4 gol atma başarısı gösterdi

Fenerbahçe'de Sosa iddiası!

Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'da yoluna devam eden Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat’ın istediği doğrultusunda orta sahaya takviye yapacak. Sarı-lacivertli ekibin Sosa ile anlaştığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig’de ve UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Fenerbahçe'de 10 numara arayışı mutlu sonla noktalanıyor. Sarı lacivertliler'in Beşiktaş'ın sezon başında 7.5 milyon Euro'ta Milan'a sattığı Sosa'nın transferi için İtalyan kulübüyle anlaşmaya vardığı iddia edildi. Büyük umutlarla gittiği Milan'da umduğunu bulamayan Arjantinli orta saha oyuncusunun kiralık olarak Fenerbahçe'ye geleceği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin ayrıca Feyenoord'un 29 yaşındaki Hollandalı sol kanat oyuncusu Eljero Elia'nın transferi için çalışmalara başladığı belirtildi. Elia geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin Feyenoord'u 1-0 yendiği maçta ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplamıştı. Beşiktaş’ta geçen sezon kazanılan şampiyonluğun mimarlarından olan Jose Sosa, şampiyonluğun kazanıldığı sezon 28 maçta 10 gol 12 asistlik katkıda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!