Fenerbahçe sanal operatör oluyor!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe sanal operatör oluyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2009 12:33

Fenerbahçe Spor Kulübü sanal operatör oluyor: Avea ortaklığıyla hayata geçen Fenercell tanıtıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Avea arasındaki işbirliği başlıyor. Bu işbirliğinin en önemli ürünlerinden biri olan Fenercell de, bugün yapılan tanıtım toplantısı ile resmen hayata geçirildi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki tanıtım toplantısına, Fenerbahçe Kulübü ve Avea'nın üst düzey yöneticileri katıldı. Fenercell sayesinde Fenerbahçe Spor Kulübü, sanal operatör olma hakkı kazanan ilk Türk spor kulübü oldu.

Toplantıda yapılan basın açıklamasının ana metni şöyle:

Ana sponsoru Avea ile 'mobil telekomünikasyon işbirliğine' giden Fenerbahçe Spor Kulübü, Türkiye'de bir ilk olarak 'Fenercell' markası ile tüm Fenerbahçe taraftarlarını çok özel avantajlarla konuşturacak.

İster Numaranı Taşı, ister yeni hat al

Fenercell tarifesi avantajlarından faydalanmak isteyen Fenerbahçe taraftarları, isterlerse mevcut numaralarını kullanmaya devam edebilecekler. Fenerbahçe taraftarları, hali hazırda faydalandıkları mobil telekomünikasyon hizmetlerini ekstra bir külfete girmeden Fenercell markası altına alarak, hem avantajlı konuşma fırsatı bulacak hem de Fenerbahçe Spor Kulübü'nün geleceğine yatırım yapacaklar. Taraftarlar Fenercell markalı yeni bir SIM kart ile hangi mobil operatörden olursa olsun mevcut numaralarını ön kodu dahil Avea'ya taşımak suretiyle Fenercell'li olabilecekleri gibi, yeni bir hat alarak da Fenercell'den yararlanabilecekler. Fenercell'li olan tüm aboneler telefon görüşmesi, SMS/MMS, mobil internet ve tüm diğer katma değerli servisler gibi standart GSM hizmetlerinin tamamından Fenercell markası ile faydalanacaklar.

Haberin Devamı

SIM kartta ve telefonda 'Fenercell' yazacak

Tüm Avea bayileri ile yetkili Türk Telekom ve yetkili Fenerium bayilerinde satışa çıkan Fenercell, hem spor dünyası hem mobil iletişim sektörü açısından ilkleri gerçekleştirmekte. Fenercell projesi, Türkiye mobil iletişim pazarına yeni bir açılım getiriyor. Bu projeyle Türkiye'de bir ilk olarak bir GSM operatörü ve bir spor kulübü işbirliği ile mobil dünya yeni bir platforma taşınıyor.

Fenercell'i tercih eden abonelerin SIM kartlarında özel Fenercell logosu yer alacak ve cep telefonlarının ekranlarında 'Fenercell' yazacak. Özel avantajlı tarife paketleri ve kampanyalarla taraftarın karşısına çıkmaya hazırlanan Fenercell'in en önemli özelliklerinden biri diğer operatörlerin abonelerinin faydalanmadığı, Fenerbahçe'ye özel hizmetleri sunacak olması. Fenercell, Fenerbahçe'yi ilgilendiren video görüntülerinden maçlardan özel enstantanelere kadar pek çok özel kareyi abonelerin cep telefonu ekranlarına taşıyacak. Ayrıca Fenercell'li aboneler kulüple ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenme şansına sahip olacaklar. Maç bileti, forma, futbolcularla tanışma gibi birbirinden özel fırsatlar da Fenercell abonelerini bekleyen sürprizler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

İster faturalı ister faturasız

Fenercell'li olmak isteyen Fenerbahçe taraftarları abone olmak için faturalı ya da faturasız hat seçenekleri arasında tercih yapabilecekler. Fenercell aboneleri, telefonlarına kontör yüklemek istediklerinde özel olarak satışa sunulacak özel Fenercell marka ve logolu kontör kartlarını kullanabilecekler. Fenercell'e özel hizmet verecek olan 444 0 907 numaralı çağrı merkezi ile www.fenercell.com, wap.fenercell.com adresli web ve wap siteleri de abonelerin erişimine açık olacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!