Fenerbahçe sahada

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe sahada
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2001 00:00


Haberin Devamı

Sarı lacivertliler, 2000-2001 sezonunun ilk çalışmasını dün akşam yaptı. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan sarı lacivertli takımın Samandıra Tesisleri’nde yaptığı ilk antrenmana iki yeni transfer Ümit Özat ile Ceyhun da katıldı.

4 EKSİKLİ İDMAN

Şampiyon Fenerbahçe yeni sezona merhaba dedi. Sarı lacivertli takım, Samandıra Tesisleri'nde ilk çalışmasını dün akşam yaptı. Mustafa Denizli’den özel izin alan Revivo, Rapaiç, Lazetiç ve Zoran Mirkoviç'in katılmadığı ilk idmana iki yeni transfer Ceyhan ile Ümit Özat da katıldı.

YUSUF'TAN 3 GOL

Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki sezonun ilk mesaisine taraftar alınmadı. Düz koşuyla başlayan çalışma çift kaleyle bitti. 8'er kişilik iki takımın oynadığı yarım saatlik minyatür kale maçını Yusuf (3), Serhat'ın attığı golle kırmızı takım 4-1 kazandı. Mavi takımın tek golünü Mustafa Doğan attı.

GÜNDE ÇİFT İDMAN

Yeni transferlerden Ümit Özat ile Ceyhun Eriş, dünkü idmanda serinkanlı davranışlarıyla dikkat çekti. Sarı lacivertli takım pazar gününe kadar her gün kondisyon ağırlıklı iki çalışma yapacak. 4 yabancı futbolcu ise yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacak.

KAMP ALMANYA'DA

Fenerbahçe, 15 temmuz'a kadar Samandıra'da çalışacak bu tarihten sonra Almanya'da ikinci dönem hazırlıklarını sürdürecek. Almanya kampında Aachen, Uerdingen ve Göztepe ile birer hazırlık maçı yapacak olan fenerbahçe, 29 temmuz'da İstanbul'da Real Sociedad ile özel maç oynayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!