Fenerbahçe Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 13:37

Fenerbahçe Osmanlıspor maçı ile Süper Lig'de şampiyonluk yolunda heyecanlı bir mücadele sahne alacak. Lider Beşiktaş'ın en yakın takipçisi Fenerbahçe Osmanlıspor'u evinde konuk ediyor. Milli maç arasından sonra liglere verilen aranın ardından 27. hafta karşılaşmaları ile Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam edecek. Peki Fenerbahçe Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta?

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe’yle karşılaşacak olan Osmanlıspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradaki maç eksiğini, kendi U21 takımıyla oynadığı hazırlık maçıyla telafi etti. Mor-sarılılar, U21 takımını 5-1’lik skorla mağlup etti. Osmanlıspor A takımı, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradaki maç eksiğini, U21 takımıyla oynadığı hazırlık maçıyla telafi etti. Kulübün Batıkent Tesisleri’nde oynanan ve Hakan Canbazoğlu, Sharbini, Serdar ve Avdija’nın 90 dakika oynadığı karşılaşma A takımın 5-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. A takımın golleri; Sharbini, Tiago, Serdar, Mahmut ve Numan’dan gelirken, U21 takımının tek golünü ise genç oyuncu Okan Anılır kaydetti.Osmanlıspor A takımını sahaya, Hakan Canbazoğlu, Lukasz (Numan), Uğur (Ömer), Avdija, Tiago (Muhammed), Musa (Vaclav), Mehmet Güven (Mahmut), Okan (Erdal), Serdar, Sharbini, Webo (Delarge) 11'i ile çıkarken, U21 takımı ise Gürhan (Taha), Anıl, Enver, Hamza (Ramazan), Halil (Delil), Mehmet, Oğuz (Sefa), Ahmet, Oğuzhan, Burak (Furkan), Sezgin 11’iyle mücadele etti. Osmanlıspor yarın sabah 10.00’da yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını devam ettirecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Osmanlıspor ile 27. hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de 3 Nisan Pazar günü oynanacak mücadele saat 19:00'da başlayacak.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe’yle karşılaşacak olan Osmanlıspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradaki maç eksiğini, kendi U21 takımıyla oynadığı hazırlık maçıyla telafi etti. Mor-sarılılar, U21 takımını 5-1’lik skorla mağlup etti. Osmanlıspor A takımı, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradaki maç eksiğini, U21 takımıyla oynadığı hazırlık maçıyla telafi etti. Kulübün Batıkent Tesisleri’nde oynanan ve Hakan Canbazoğlu, Sharbini, Serdar ve Avdija’nın 90 dakika oynadığı karşılaşma A takımın 5-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. A takımın golleri; Sharbini, Tiago, Serdar, Mahmut ve Numan’dan gelirken, U21 takımının tek golünü ise genç oyuncu Okan Anılır kaydetti. Osmanlıspor A takımını sahaya, Hakan Canbazoğlu, Lukasz (Numan), Uğur (Ömer), Avdija, Tiago (Muhammed), Musa (Vaclav), Mehmet Güven (Mahmut), Okan (Erdal), Serdar, Sharbini, Webo (Delarge) 11'i ile çıkarken, U21 takımı ise Gürhan (Taha), Anıl, Enver, Hamza (Ramazan), Halil (Delil), Mehmet, Oğuz (Sefa), Ahmet, Oğuzhan, Burak (Furkan), Sezgin 11’iyle mücadele etti. Osmanlıspor yarın sabah 10.00’da yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını devam ettirecek.

Haberin Devamı

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı daha verimli değerlendirmeyi amaçlayan Başkent ekibi, bugünkü antrenmanda çabukluk ve hücum ağırlıklı çalışma yaptı. 8 haftalık yenilmezlik serisini devam ettirmeyi hedefleyen Osmanlıspor, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde çıktığı antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 2’ye 2 oyuna geçen mor-sarılılar, çabukluk ve hücum ağırlıklı çalışmayla antrenmanı devam ettirdi. Günün tek antrenmanı dar alanda oynanan pas organizasyonuyla son buldu. 1,5 saat süren çalışmalara adalesindeki hafif ağrıdan dolayı Bilal Aziz Özer ile ülkelerinin milli takımlarına çağrılan Ndiaye, Rusescu, Torje ve Umar katılmadı. Osmanlıspor yarın sabah 10.00’da yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek. Başkent ekibi saat 17.00'de ise Batıkent Tesisleri’nde U21 takımıyla hazırlık maçı oynayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!