Fenerbahçe örnek kulüp

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe örnek kulüp
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ligin ilk yarısını değerlendiren Fenerbahçe Futbol Şubesi Ali Yıldırım, ‘‘Bu sezon yönetim, futbolcu, teknik heyet ve taraftar olarak bütünleştik’’ dedi.

BİR SEZONDA BÜYÜK İŞLER

Ali Yıldırım, ligin ilk yarısının değerlendirmesini yaparken Baliç'in transferi ile en pahalı oyuncuyu aldıklarını, Okocha'yı göndererek de en pahalı satışı yaptıklarını söyledi. Yıldırım, Rüştü'den çok memnun olduklarını da sözlerine ekledi.

Başarılı olduk

Fenerbahçe Futbol Şubesi Sorumlusu Ali Yıldırım, dün yaptığı basın toplantısında ligin ilk yarısını değerlendirdi ve takımının başarılı bir dönemi geride bıraktığını söyledi. Yıldırım, Fenerbahçe'nin ikinci yarıda şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu sözlerine ekledi.

Rakibimiz biziz

Sarı lacivertli takımın şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibinin yine kendisi olduğunu vurgulayan Yıldırım şöyle konuştu: ‘‘Fenerbahçe bu sezon örnek bir kulüp oldu. Yönetim, futbolcu, teknik heyet ve taraftar olarak bütünleştik. Başarı için hepimiz inandık, ipi biz göğüsleyeceğiz.

Alkışlanacağız Rüştü'den memnunuz. Sıkıntılı dönemde bana geldi ve gerekirse kaptanlığı bırakabileceğini söyledi. Baliç önemli bir oyuncu. Ama tek başına takım olamaz. F.Bahçe kaliteli bir ekip. Herkes birbirini tamamlıyor. İkinci yarıda, daha iyi oynayacağız ve alkışlanacağız.

Pahalıya paydos

Türk futbol tarihindeki ilklere imza attık. Baliç ile en pahalı futbolcuyu aldık, Okocha ile en pahalı futbolcuyu sattık. Ama bundan böyle pahalı transfer dönemini kapattık. Altyapıya büyük önem veriyoruz. Fenerbahçe Kulübü, 2000'li yıllara kendi yetiştirdiği yıldızlarla girecek.

Löw ile devam

Bizim Türk hakemlerine güvenimiz tam. Zaman zaman yapılan hatalarda kötü niyet aramıyoruz. Fenerbahçe'nin katılmadığı Türkiye Kupası'nı kazanan takımın başarısı gölgede kalacak. Teknik direktörümüz Löw'e inanıyoruz. Şampiyon olsak da, olmasak da sözleşmemizi yenileyeceğiz.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!