Fenerbahçe notları

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe notları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 1999 00:00

Haberin Devamı

R.Madrid krallar gibi ağırlanacak

PSG'ye nazire Fenerbahçe Real Madrid'i krallar gibi ağırlayacak. Sarı lacivertli yönetim terörü bahane ederek özel maça gelmeyen PSG'e nazire yapacak. Bugün saat 14.00'de İstanbul'a gelecek olan Real kafilesi Swissotel'e yerleşecek ve akşam saatlerinde boğaz turuna çıkacak.

Mesaj verilecek

Türkiye'ye gelecek olan İspanyol gazetecileri de fırsat bilen Fenerbahçe, Real Madrid'in yat gezisiyle Fransızlara da mesaj göndermeyi planladı. 40 kişilik Real Madrid kadrosuna büyük bir konukseverlik örneği gösterilecek ve çeşitli hediyelerle uğurlanacak.

Fenerbahçe-Beykoz oynuyor

Fenerbahçe bu sabah 10.30'da üçüncü lig takımlarından Beykoz ile bir hazırlık maçı yapacak. Takımı ikiye ayıran Teknik Direktör Rıdvan Dilmen Beykoz karşısında Ümit Takımı takviyeli yedekleri sahaya sürecek. Akşam ise Real Madrid maçının kadrosu idman yapacak.

Rıdvan dondu kaldı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Rıdvan Dilmen, Gaziantepspor karşısındaki kötü futbol ile hayal kırıklığına uğradı. Dilmen, bir türlü oyun kuramayan takımının yediği gollerde yerinde adeta dondu kaldı. Diğer maçların aksine kulübeden hiç çıkmayan genç teknik adam, maçtan sonra da uzun süre kemsiyle konuşmadı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!