Fenerbahçe Luka Milivojevic için Olympiakos'a mesaj gönderdi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Luka Milivojevic için Olympiakosa mesaj gönderdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2015 21:15

Ayyon Cup'ta hazırlık maçı oynadığı ve 3-2 mağlup ettiği Olympiakos'a Fenerbahçe'den transfer mesajı... Sarı lacivertliler teknik direktörleri Pereira'nın eski takımına Sırp oyuncu Luka Milivojevic için transfer mesajı gönderdi.

Haberin Devamı

Bugün Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe’de Luka Milivojevic’i transferi için çalışmalar sürüyor. Sırp orta saha oyuncusu için Başkan Aziz Yıldırım ve yönetici Mahmut Uslu bir süre önce Yunanistan’a gitmiş ve Olympiakos'la görüşmüştü.

Ancak maddi anlaşmazlıklar nedeniyle başkent Atina’daki görüşmelerden sonuç çıkmamıştı. Fenerbahçe, Afyon'da özel bir turnuvada karşılaştığı ve 3-2 mağlup ettiği Pire ekibiyle bir yandan da Luka için pazarlık masasına oturacak. Yapılacak görüşme öncesi Olympiakos, cephesinden gelen mesajlar da olumlu. Yunan kaynaklardan alınan bilgilere göre Kırmızı-Beyazlılar 24 yaşındaki oyuncuyu iyi bir teklif karşısında bırakmaya sıcak bakıyor.

Daha önceki görüşmelerde 8 milyon euroda direten Pire ekibine Kanarya ise son olarak 6,5 milyon euro önermişti. Afyon'da yapılacak görüşmelerde ise Olympiakos'un son fiyat olarak 7 milyon euro vereceği ve bu paranın altına inmeyi düşünmediği öğrenildi.

TÜRKİYE VE AVRUPA'DAN TRANSFER HABERLERİ / TRANSFER GÜNDEMİ 2015

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!