Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? | CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda | CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 10:01

UEFA Avrupa Ligi heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova'yı Kadıköy'de ağırlayacak. Tarihlerinde ilk defa karşılaşacak olan iki takım rövanş öncesi avantajlı skor peşinde olacak. Peki maç saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Avrupa Ligi Son 32 turunda ilk karşılaşmasına çıkacak. Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak olan sarı lacivertliler Kadıköy'de galibiyet alarak deplasmana avantajlı gitmek istiyor. Rus ekibiyle tarihinde ilk defa karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin hazırlıkları Can Bartu Tesisleri'nde devam etti. Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idman 1 saat sürdü. Peki Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı izlenecek?

FENERBAHÇE LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Maç: Fenerbahçe - Lokomotiv Moskova

Stad: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu

Tarih: 16 Şubat 2016 Salı

Saat: 19.00

Kanal: TRT1

Hakem: Martin Strömbergsson

Haberin Devamı

MAÇIN HAKEMİ STRÖMBERGSSON

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe - Lokomotiv Moskova maçında İsveç Futbol Federasyonu’ndan hakem Martin Strömbergsson düdük çalacak. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Daniel Gustavsson, Stefan Hallberg, Magnus Sjöblom, Bojan Pandzic ve Mohammed Al-Hakim olacak.

Daha önce Türk takımlarının bir maçını yöneten Strömbergsson, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın deplasmanda Astana ile karşılaştığı mücadeleyi yönetmişti. Sarı kırmızılı ekip o karşılaşmadan 2-2'lik skorla ayrılmıştı.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Fabiano - Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali - Mehmet Topal - Josef, Ozan - Volkan, Robin van Persie, Nani

Lokomotiv Moskova: Guilherme - Yanbaev, Pejcinovic, Mikhalik, Denisov - Kolomeytsev, Tarasov - Samedov, Fernandes, Maicon - Skuletic

FENER'DE 3 EKSİK VAR

Sarı lacivertli ekibin 3 oyuncusu Lokomotiv Moskova karşısında forma giyemeyecek. Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba sakatlıkları nedeniyle Lokomotiv Moskova karşısında forma giyemeyecek. Celtic maçında kırmızı kart gören ve UEFA'dan 3 maç ceza alan Diego Ribas ise bu zorlu karşılaşmada takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. 

Haberin Devamı

SARAÇOĞLU'NDA 100. MAÇ!

Fenerbahçe'nin Salı günü Lokomotiv Moskova ile yapacağı maçın ayrı bir önemi var. Sarı lacivertli ekip Avrupa Kupaları tarihinde 100. iç saha maçına çıkacak. Bugüne kadar Avrupa kupalarında 99 iç saha maçı oynayan Fenerbahçe bu karşılaşmalarda 47 galibiyet, 21 beraberlik ve 31 yenilgi aldı. Bu maçlarda 144 gol atan Fenerbahçe, kendi kalesinde 114 gol gördü.

RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Bir üst tura geçenin belli olacağı rövanş karşılaşması 25 Şubat Perşembe günü oynanacak. Lokomotiv Moskova'nın ev sahipliği yapacağı maç Lokomotif Stadyumu'nda oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!