Fenerbahçe, Lazio maçı hazırlıklarına başladı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, Lazio maçı hazırlıklarına başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2013 00:27

Spor Toto Süper Lig'de Orduspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından İtalya'nın Lazio takımıyla 11 Nisan Perşembe günü deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçının hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, futbolcuların koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 4 gruba ayrılarak ayak tenisi oynadığı bildirildi. Daha sonra kanat organizasyonlarının çalışıldığı antrenmanın, bireysel çalışmalarla tamamlandığı kaydedildi.

Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu'nun ise kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalıştıkları belirtildi. Gribal rahatsızlığı bulunan Gökhan Gönül'ün antrenmana katılmadığı, sakatlıkları devam eden Emre Belözoğlu ve Sow'un ise tedavi ve çalışmalarını özel program dahilinde sürdürdüğü ifade edildi. Bu arada Ziegler, Mehmet Topal ve Egemen Korkmaz'ın aktif dinlenme çalışmaları kapsamında antrenmanı takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla tamamladığı, A2 takımının Karşıyaka maçında forma giyen Recep Niyaz'ın da yenileme çalışması yaptığı bildirildi.

Roma yolculuğu yarın

Fenerbahçe, Lazio ile yapacağı rövanş maçı için yarın saat 13.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Roma'ya gidecek. Sarı-lacivertliler, maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı'nda saat 20.30'da yapacakları ve ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilecek antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak. Antrenman öncesinde teknik direktör Aykut Kocaman ve Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, basın toplantısı yapacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!