Fenerbahçe Konuk Evi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Konuk Evi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2009 16:30

Fenerbahçe'de uzun bir dönem kulüp binası olarak kullanılan, kulübün bütün idari birimleri Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na taşındıktan sonra hazırlanan projeyle konuk evine dönüştürülen tesis törenle hizmete açıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Konuk Evi açıldı

Fenerbahçe Burnu'nda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Konuk Evi'nin açılışına, binayı yönetim kurulu üyesi olduğu 1996 yılında yaptıran, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım karşısında iki kez aday olup başkanlık seçimini kaybeden Vefa Küçük de katıldı.

Küçük'ün başkan Yıldırım ile beraber geldiği törene, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Fenerbahçeli bazı yöneticiler, kulüp üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Yıldırım, Belediye Başkanı Öztürk, eski yönetici Küçük ve yüksek divan kurulu başkanı Günay ile birlikte konuk evinin girişinde temsili olarak hazırlanan kurdeleyi kestikten sonra davetlilere tesisi gezdirdi.

Yıldırım, düzenlenen kokteylin ardından misafirlerine konuk evinin arkasında tadilatı yapılan, kulüp üyelerinin kullanabileceği okuma salonu ve oyun salonlarının yer aldığı tesisin inşaatını gezdirdi. Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Vedat Olcay, bu tesisin de Şubat ayının ilk haftalarına yetiştirileceğini bildirdi.

KÜÇÜK: “İNŞALLAH FENERBAHÇE'Yİ SEVENLER BENZER HİZMETLERE DEVAM EDER”

Vefa Küçük, törenin ardından yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'yi sevenlerin kulübe benzer hizmetler yapmaya devam etmesi temennisinde bulundu.

Haberin Devamı

1996 yılında yaptırıp kulübe hediye ettiği binanın, 2009 yılında yeni şekliyle daha güzel bir görünüm kazandığını anlatan Küçük, “Bu binanın yeni haliyle kulübümüze kazandırılmasını sağlayan başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimize gerçekten teşekkür ediyorum. Zamanında kulüp yönetim binası olarak düşündüğümüz ve planladığımız bu binanın değişik şekli eskiye göre daha güzel olmuş. İnşallah kulübümüze bütün üyelerimiz, Fenerbahçe'yi sevenler benzer hizmetlerde bulunmaya devam ederler” diye konuştu.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2008-2009 sezonundaki performansını da değerlendiren eski yönetici, sarı-lacivertli ekibin Turkcell Süper Lig'de sezon sonunda şampiyon olacağı ümidini taşıdığını belirterek, “Fenerbahçe her zaman iyi, şampiyonluğa en yakın takım. İnşallah bu sene de lig bitiminde şampiyonluk kupasını kaldıracak bizim kulübümüz olacak, ümitliyim. Futboldan da keyif alıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin Avrupa kupalarından elenmesiyle ilgili olarak da Küçük, “Herkes gibi elenmek beni de üzdü, ama hedef önce Türkiye'de şampiyon olmak, ondan sonrası gelir” ifadesini kullandı.

Genel sekreter Olcay ise FB TV'ye yaptığı açıklamada, tesisle ilgili şunları kaydetti: “Kulübümüzün eski idare binası, başkanımızın pratik zekasıyla böyle bir yere dönüştü. Konuk evini çok amaçlı olarak kullanacağız. Burada yurt dışından gelen sporcularımız kalacak, kendi takımlarımız da kamp yeri olarak kullanacak. Bunlar için büyük paralar harcıyorduk. Bu tesisle birlikte onlardan da kurtulduk. Bu güzel tesis için başkanımıza teşekkür ediyorum.”

60 KİŞİYİ AĞIRLAYABİLİYOR

Yapımı 8 ayda tamamlanan iki katlı Fenerbahçe Spor Kulübü Konuk Evi'nde, 18'i standart 6'sı suit olmak üzere toplam 24 oda, kafeterya ve kahvaltı salonu yer alıyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulüp tesiste, yurt dışından gelen misafirleri ve yeni transfer edilen sporcuları, Avrupa kupası mücadelesi yapan amatör şubelerin rakiplerini konuk edecek. İhtiyaç duyulması halinde, amatör şubeler konuk evini kamp merkezi olarak da kullanabilecek.

60 kişiyi aynı anda ağırlayabilecek kapasitedeki tesis, konaklamak için gelen müşterilere oda-kahvaltı konseptini içeren bir butik otel hizmeti sunmayı da amaçlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!