Fenerbahçe günü çift antrenmanla sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe günü çift antrenmanla sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2017 14:02

Fenerbahçe günü çift antrenmanla sürdürüyor

Haberin Devamı


Uğur Demirkırdı - Mustafa Akın  - Tezcan Solmaz  Düzce,(DHA)
 
Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını çift idman yaparak sürdürüyor. Bu sabah 2 sate yakın süren atrenman yapan sarı-lacivertliler, çalışmaya salonda başladı. Daha sonra sahaya çıkan futbolcular yan yana bulunan 2 futbol sahasını kullanarak hazırlanan parkurda, kollarındaki özel saatlere göre çalışma gerçekleştirdiler. Kampa dün akşam antrenmanına katılarak başlayan Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı da oldukça istekli göründü. Kondisyon ve şut çalışmasının ardından iki gruba ayrılan sarı-lacivertliler farklı antrenman teknikleriyle çalıştı. 
Bu sabah İstanbul'da sağlık kontrolünden geçen Kameni, gece İstanbul'a gelen Dirar ve tatilden bugün dönmeleri beklenen Kjaer ile Sktrel'in bu akşamdan itibaren Topuk Yaylası'ndaki kampa dahil olacakları öğrenildi.
 MEHMET TOPAL'DAN UYARI
Taktik antrenmanı sırasında pas atma konusunda anlaşmazlığa düşen Şener ve Aatif'a şakayla takılan Mehmet Topal, Pas atın ikinizi de döverim dedi. Topal'ın sözleri gülüşmelere neden oldu. Fenerbahçe'nin sabah antrenmanını minik taraftarlar da takip etti. Antrenmanın sonuna kadar kalan minik taraftarlar futbolcularla birlikte fotoğraf çektirdi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-İdmandan görüntüler
-Genel detaylar

(FOTOĞRAFLI)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!