Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta, ne zaman oynanacak? Dev derbi ne zaman izlenebilecek?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta, ne zaman oynanacak Dev derbi ne zaman izlenebilecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 09:18

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman sorguları futbola gönül vermiş spor tutkunları tarafından araştırılmaya devam ediyor. İki ezeli rakibin mücadele ettiği ve her sene yarattığı ayrı heyecan nedeniyle izleyenlere enfes bir akşam yaşatan Fenerbahçe Galatasaray maçı, futbol gündemindeki popülaritesini sürdürüyor. Kadıköy'de 16 yıldır alamadığı galibiyetin savaşını verecek olan Sarı Kırmızılılar, Fenerbahçe'yi evinde mağlup ederek bu zinciri kırmak istiyor. Dünya üzerinde önemli bir konuma sahip olan derbi maçı bu büyük heyecana tanık edecek. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Derbi ne zaman izlenebilecek?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman oynanacak sorusu futbol tutkunlarının gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Üç puan mücadelesinden ziyade Sarı Kırmızılı takımın ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Şükrü Saraçoğlu'nda devirme mücadelesi olacak olan derbi, milyonlarca taraftarın takibinde olacak. Dünyanın en önemli maçlarından birisi olan Fenerbahçe Galatasaray derbisi, futbol otoriteleri tarafından da yakından takip edilecek. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta canlı izlenebilecek? Derbi ne zaman oynanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm bilgiler

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak. 20 Kasım Pazar günü oynanacak mücadele, saat 20:00'da Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu maçın hakemi Cüneyt Çakır olurken, yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek. Bu maçın dördüncü hakemi ise Halis Özkahya olacak.

Haberin Devamı

DERBİ ÖNCESİ İSTATİSTİKLER

Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı kendi evinde 16 yıldır mağlup olmuyor. İki ekip arasında oynanan son dört karşılaşma üç gol altı tamamlandı. 

Süper Lig'de Fenerbahçe evinde 3 maçtır kaybetmiyor, toplamda 3 maçtır kazanıyor, toplamda 7 maçtır kaybetmiyor. Galatasaray ise deplasmanda 5 maçtır kaybetmiyor.

Fenerbahçe, oynadığı son beş karşılaşmanın dördünde galip gelmeyi başarırken, Galatasaray son beş maçın ikisinde mağlup olmuştur. 

Fenerbahçe son beş karşılaşmada 12 kez fileleri havalandırırken, Galatasaray son beş karşılaşmada 8 kez topu ağlarla buluşturmuştur.

Ev sahibi Fenerbahçe son beş karşılaşmada altı kez topu kalesinde görürken, Galatasaray'da bu sayı beş olarka kaydedilmiştir.

FENERBAHÇE, DERBİYİ GÖRSEL ŞÖLENE ÇEVİRECEK

Fenerbahçe Kadıköy’deki Galatasaray derbisine özel hazırlık yapıyor. Sarı lacivertli kulüp çubuklu formaları ile maça gelmeleri için taraftarlarına çağrı yapacak. Bu dev maçta görsel bir şölen sunmak isteyen sarı lacivertliler, bu nedenle tribünleri dolduracak 50 bin taraftarının da çubuklu forma giymesini istiyor.

Haberin Devamı

Müthiş bir derbi atmosferi yakalamak isteyen F.Bahçe yönetimi, çeşitli görsel şovlarla maçı adeta bir bayrama çevirmek amacında...

 

BAKMADAN GEÇME!