Fenerbahçe - Galatasaray canlı radyo dinle (TV izle)

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe - Galatasaray canlı radyo dinle (TV izle)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2015 15:25

Fenerbahçe – Galatasaray derbi günü geldi çattı… Fenerbahçe – Galatasaray maçı bu akşam 19.00’da başlayacak. Her iki takımın da 17 puanı var. Galatasaray averaj farkıyla ligde 2’nci, Fenerbahçe de 3’üncü sırada. Maçın canlı yayın linklerini haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Galatasaray 106 yıllık rekabette 381’inci maça bu akşam 19.00’da Kadıköy’de çıkacak. Maçı televizyondan Lig TV şifreli olarak yayınlıyor. Radyo anlatımını ise Lig Radyo’dan dinleyebilirsiniz.

Fenerbahçe – Galatasaray radyo canlı dinle – tıklayın

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ilk maç 17 Ocak 1909 tarihinde oynandı ve Galatasaray bu karşılaşmayı 2-0 kazandı. 

Ezeli rakipler bugüne kadar 380 maça çıktı. Bunlardan 144’ünü Fenerbahçe kazandı. 122’sinde Galatasaray sahadan galibiyetle ayrıldı. 114 maç da berabere sona erdi. Fenerbahçe’nin attığı 528 gole, Galatasaray 480 golle karşılık verdi.

Fenerbahçe ile Galatasaray, 58. sezonunu geçiren lig tarihinde 116 kez karşılaştı. Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, rakibine galibiyet sayısında 48-33 üstünlük kurdu. Ligdeki 35 maç da berabere sonuçlandı. Lig maçlarında sarı-lacivertlilerin attığı 150 gole, sarı-kırmızılılar 115 golle karşılık verdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Süper Lig'de son 3 sezonda yapılan maçları ev sahibi takımlar kazandı. Fenerbahçe, Kadıköy'deki maçlarda 2012-2013 sezonunda 2-1, 2013-2014'te 2-0, geçen sezonda da 1-0  galip geldi. Galatasaray ise Türk Telekom Arena'da 2012-2013 sezonunda 2-1, 2013-2014'te 1-0, geçen sezon da 2-1'lik skorlarla 3 puan elde etti.

MUSLERA EN DEĞERLİ İSİM

Bu önemli mücadele ezeli rakiplerin toplam kadro değeri 390 milyon TL’yi buldu...Transfermarkt’ın verilerine göre, Süper Lig’in en pahalı takımı F.Bahçe’nin piyasa değeri 515 milyon lirayı buluyor. Yaklaşık 384 milyon liralık Beşiktaş’ın ardından, en pahalı 3. takım G.Saray’ın piyasa değeri ise 374 milyon lira olarak tahmin ediliyor.En pahalı isim olarak Muslera ön plana çıkıyor. Galatasaray’ın son 4 sezondaki başarılı performansında önemli rol oynayan 29 yaşındaki kaleci, 55 milyon liralık piyasa değeriyle en pahalı oyuncu. Muslera’yı 48 milyon liralık değerle Sneijder ile Fenerbahçeli Nani ve Markovic takip etti. Caner Erkin ve Robin van Persie, yaklaşık 42 milyonluk değeriyle en pahalı oyuncular arasına adını yazdırdı. Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna kattığı Podolski ise 24 milyon liralık değeriyle orta sıralarda kaldı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ AZİZ YILDIRIMDAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada Galatasaray derbisi hakkında bunları söyledi: "Galatasaray ezeli rakibimiz. Ebedi dostumuz deniyor, ben demiyorum. Dostluklar kolay kazanılmaz. Biz hapishanede yatarken bizim sahamızda şampiyon oldular. Tebrik ediyoruz. Ama o kupayı burada almamaları lazımdı. Bizim kötü günümüzde inat uğruna o rezilliği yapmayacaklardı. Kupayı almak için uğraştıkları gün dostluğumuz bitti. Yarın inşallahı falan yok maçı kazanacağız. Bunu herkes bilsin. Oyuncularımıza güveniyorum. Türkiye'nin en iyi takımıyız. Gazeteler yazıyor işte bizi yeneceklermiş. Yenemezler, elleri ayakları titriyor burada. Yenip yollayacağız"

Haberin Devamı

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Abdoulaye Ba, Simon Kjaer, Caner Erkin, Mehmet Topal, Josef de Souza, Lazar Markovic, Diego Ribas, Luis Nani, Robin Van Persie

GALATASARAY: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Bilal Kısa, Selçuk Şahin, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Burak Yılmaz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!