Fenerbahçe G.Saray’dan daha iyi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe G.Saray’dan daha iyi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2007 00:00

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Koeman, sarı lacivertlilerin geçen yıl karşılaştıkları G.Saray’dan daha iyi durumda olduğunu söyledi.

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman, Fenerbahçe’ye karşı evlerinde oynamanın avantajını en iyi şekilde kullanarak, bugünkü maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.

Koeman, futbolculardan Danko Lazoviç ile dün PSV Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Grupta Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde olmalarına rağmen sarı lacivertli takımla eşit şansa sahip olduklarını öne süren Hollandalı teknik adam, "Kendi seyircimizin önünde oynayacak olmanın verdiği avantajı en iyi şekilde kullanarak galip gelmek istiyoruz" dedi. Fenerbahçe’nin önceki yıllara göre daha iyi bir futbol oynadığını belirten Koeman, en azından geçen yıl karşılaştıkları Galatasaray’dan daha iyi durumda olduklarını bildiğini belirtti. Koeman, Fenerbahçe’nin tahmin ve beklentilerinin ötesinde iyi bir futbol oynadığını, İnter ve CSK Moskova ile yaptıkları karşılaşmaların da bunu gösterdiğini anlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!