Fenerbahçe Fred için FIFA’ya gitti

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Fred için FIFA’ya gitti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2015 22:59

Şekip Mosturoğlu kısa sürede sportif sonuç alamayacaklarını bildiklerini belirtip “Ancak belki tazminat alma durumu olacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar’a 0-0’ın rövanşında 3-0 yenilen Fenerbahçe, Ukrayna temsilcisinin dopingli oyuncu oynattığı gerekçesiyle FIFA’ya gitti. Sarı lacivertliler, dopingci Fred konusunda henüz bir karar almayan Güney Amerika Futbol Federasyonu’nun (CONMEBOL) nihai bir sonuç açıklaması, aksi halde CONMEBOL’a FIFA’nın yaptırımda bulunmasını istiyor.

‘DOPİNG YAPTIĞI KESİN’

F.Bahçe’nin hukuktan sorumlu asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Fred’in doping yaptığının kesin olduğunu belirtip “Shakhtarlı oyuncunun doping kullandığı ve o dopingi silmek için de ilaç kullandığı dünya tarafından biliniyor. Kuralar çekilecek ve hukuki anlamda bu kadar kısa sürede sportif sonuç alamayacağız, belki tazminat alma durumu olacak” dedi.

ROBIN VAN PERSIE’YE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie’nin yeni yaşı kutlandı. 32 yaşına giren tecrübeli oyuncu için dünkü idman öncesi sürpriz doğum günü pastası kesildi. Arkadaşlarının ve teknik heyetin tebriklerini kabul eden Persie, herkese tek tek teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!