Fenerbahçe Düzce'ye gitti

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Düzceye gitti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2013 15:23

Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul'daki ilk etabını tamamlayan Fenerbahçe Futbol Takımı, ikinci etap çalışmaları için Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'ne gitti.

Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul'daki ilk etabını tamamlayan Fenerbahçe Futbol Takımı, ikinci etap çalışmaları için Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'ne gitti. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde 1 Temmuz Pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlayan sarı-lacivertli ekip, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nden takım otobüsüyle yola çıktı.Samandıra'daki tesislerde bu sabah basına kapalı yapılan son antrenmanda futbolcuların ikişerli gruplar halinde laktat testinden geçtikleri, testlerin ardından da 30 dakikalık dayanıklılık koşusuyla çalışmanın tamamlandığı bildirildi.

Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Hasan Hüseyin Akınay'ın laktat testine katılmayarak, antrenör Murat Öztürk yönetiminde çalıştıkları ifade edildi. İzinli olan Dirk Kuyt, Raul Meireles, Moussa Sow, Bruno Alves, Salih Uçan ve Recep Niyaz'ın yanı sıra tedavisi süren Gökhan Gönül'ün antrenmanda yer almadığı, Erten Ersu ve Berkay Değirmencioğlu'nun ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı belirtildi.

Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabına Topuk Yaylası Tesisleri'nde bu akşam yapacağı antrenmanla başlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!