Fenerbahçe Dentinho için 6 milyon euro vermiş

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Dentinho için 6 milyon euro vermiş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2010 09:47

Brezilya'nın Corinthians kulübünün başkanı Andres Sanches, Dentinho'nun Fenerbahçe'den transfer teklifi aldığını ancak takımdan ayrılmayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Bahis siteleri Cimbom'un yeni transferini duyurdu...

Milan'ı yıkan Türk: 0-1 / Video

Tuncay ve Tugay, Giovani dos Santos'u anlattı

Ünlüler hangi takımı tutuyor / Haber-Galeri

Corinthians'ın Mirassol ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında Brezilya basının sorularını yanıtlayan kulüp başkanı Sanches, Fenerbahçe'nin getirdiği teklifin gerek kulüp gerekse futbolcu için düşük olduğunu savundu.

Brezilya basınına yansıyan haberlerde Sanches, “Dentinho gitmeyecek. Genç bir futbolcu ve biraz daha kadromuzda kalacak. Getirilen teklif bizim için de futbolcu için de düşük. Eğer onun (Dentinho) için iyi bir teklif olsaydı, farklı olurdu” dedi.

Brezilya basını ise, Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki Denitho için 6 milyon euroluk teklif ettiğini yazdı.

Denitho'nun ekonomik haklarının Corinthians kulübü ile DIS grubu ve işadamı Claudio Guadagno arasında bölünmüş durumda olduğu belirtilen haberde, Corinthians'ın olası bir transfer bedelinin sadece yüzde 57'sini alacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Bu arada Corinthians Teknik Direktörü Mano Menezes de, Denitho ile ilgili yaptüığı açıklamada, “Takımdan şimdi ayrılacağını sanmıyorum. Denitho,
Corinthians için Libertadores Kupası'nda mücadele edecek” ifadelerini kullandı. Denitho'nun mevcut durumda 2013 yılına kadar Corinthians ile sözleşmesi bulunuyor.

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!