Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü'nden okullara basketbol potası

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübünden okullara basketbol potası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2017 11:48

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü'nden okullara basketbol potası

Haberin Devamı

 

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-FENERBAHÇE  Çocuk ve Gençlik Kulübü'nün  '1907 Okul 1907 Pota' projesi kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde bulunan 6 okula basketbol potası kuruldu.

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü 19 Temmuz 2017 yılında kutlanan Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde '1907 Okul 1907 Pota' projesini başlattı. Çocuk ve gençleri basketbol spor ile tanıştırmak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında Lüleburgaz'da bulunan 6 okula basketbol potası kuruldu. Basketbol potalarının açılışına Fenerbahçe Proje Yöneticisi Miraç Çam, Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hasan Danış, Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve okul idarecileri katıldı.

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından proje kapsamında General Ferhat Akat İlkokulu, Emrullah Efendi Ortaokulu, Hürriyet Ortaokulu, İstiklal İlkokulu, Kocasinan İlkokulu ve Şaban Öğünç İlkokulu'na birer adet basketbol potası takıldı. Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hasan Danış, "Fenerbahçe'mizin Euroleague şampiyonluğu ile Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de basketbola olan ilgi ve merak artmıştır. Basketbol sporuna olan bu ilgiyi devamlı kılmak ve basketbol için gerekli alan ve ekipmanlarının sayısını artırabilmek amacıyla ilçemizdeki 6 okul '1907 Okul 1907 Pota' projesi kapsamına alınmıştır. Bu bağlamda okullarımıza kurulan potalarımızın açılışını yapmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!