Fenerbahçe – Celtic maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe – Celtic maçı saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 10:45

Fenerbahçe, deplasmanda bu akşam Celtic ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Molde’ye 3-1 yenilmişti. İskoçya temsilcisi Celtic ise Ajax ile 2-2 berabere kalmıştı. Maç hakkındaki tüm bilgileri, saat kaçta başlayacağını, hangi kanalda yayınlanacağını haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, deplasmanda bu akşam Celtic ile karşı karşıya gelecek. Maç hakkındaki tüm bilgileri, saat kaçta başlayacağını, hangi kanalda yayınlanacağını haberimizde bulabilirisiniz.

Fenerbahçe için büyük gün… Sarı-lacivertli takım UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam 22.05’te deplasmanda Celtic ile karşı karşıya gelecek. Maç Tivibu Spor’dan şifreli olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe, bu yıl UEFA Avrupa Ligi’ne kötü bir başlangıç yaptı. İlk maçta kendi sahasında Molde’ye 3-1 kaybetti. Celtic ise ilk maçta Ajax ile 2-2 berabere kaldı. Molde, grupta 3 puanla il sırada. Ajax ile Celtic’in 1’er puanları bulunuyor. Fenerbahçe ise 0 puan ile son sırada.

19 KİŞİLİK KAFİLE

Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, İskoçya’ya 19 kişilik bir kafile ile gitti. Kafilede şu isimler yer alıyor: Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Raul Meireles, Mehmet Topal, Diego Ribas, Ozan Tufan, Alper Potuk, Volkan Şen, Uygar Mert Zeybek, Luis Nani, Fernandao ve Robin van Persie…

Haberin Devamı

Fenerbahçe – Celtic maçı saat kaçta, hangi kanalda

“KALİTESİ YÜKSEK BİR MAÇ BEKLİYORUM”

Maçtan önce bir basın toplantısı düzenleyen Vitor Pereira şunları söyledi:

“Beklentim teknik anlamda iyi bir maç olması… Kıyasıya mücadele halinde geçecek, kalite olarak yüksek bir maç bekliyorum. Zemin de çok iyi. İki iyi takımın iyi bir maç ortaya koyduğunu göreceğiz. Baskı profesyonel hayatın bir parçası. Her zaman hissediyoruz. Zaten bu yüzden futbolun içindeyim. Bu baskıyı yaşamayı seviyorum. İki farklı maç oynadık Molde ve Beşiktaş’a karşı. Molde’ye karşı 2. gole kadar daha iyi takım bizdik ama sonra konsantrasyonu ve taktiksel dengeyi kaybettik. Beşiktaş maçında kalite, pozisyon ve oyun olarak üstün olan bizdik ama bu skora yansımadı.

Celtic karşısında ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Ben tutkularla yaşıyorum. Oyuncularım da tutkular ve baskılarla yaşıyor. Biz kendimiz olma konusunda baskıyı hissediyoruz zaten, hayatımızda her zaman. İstediğimiz; kalitesini ortaya koyan, kişiliğini, futbolunu ortaya koyabilen, teknik taktik argümanlarımıza uygun oynayabilen bir takım. Böyle büyük bir atmosferde büyük bir maç çıkarmak istiyoruz”

Haberin Devamı

"EN İYİSİNİ VERMELİYİZ"

Basın toplantısında yer alan Nani de "Takım olarak iyi hazırlandık ve çok çalıştık. Kendi sahalarında hücum futbolunu iyi oynuyorlar ve son dakikaya kadar bu mücadelelerini sürdürüyorlar. Bir nevi İngiltere’ye benziyor. Bu yüzden 90 dakika hatta fazlasını oynamaya hazır olmalı ve en iyisini vermeliyiz istediğimiz sonucu almak için. Fiziksel mücadeleye dayalı bir oyun bekleyebiliriz. Buradaki maçlar zorlu oluyor. İngiltere ligindeki atmosfere benziyor. Oyuncu grubu ve oyun tarzı da böyle. Güçlü olmak zorundayız. Böyle mücadeleci bir oyun içinde olmak bizim için de keyif verici. Kendimi fizik olarak çok iyi hissediyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

CELTİC TEKNİK DİREKTÖRÜ: "FENERBAHÇE GÜÇLÜ AMA BİZ DE GÜÇLÜYÜZ"

Celtic Teknik Direktörü Ronny Deila, bası toplasında bu açıklamaları yaptı:

"Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Ama biz Celtic Park'ta oynayacağız ve evimizde çok iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Evimizde oynamak bizim için avantaj. Fenerbahçe tecrübeli ve güçlü bir takım, tabii ki zor bir maç olacak. Molde karşısında aldığı yenilgi nedeniyle Fenerbahçe'nin üzerinde büyük bir baskı var, bu bizim için avantaj olacaktır. Fenerbahçe'nin çok güçlü bir olduğunun farkındayız ama bizim de güçlü bir takımımız var. Fenerbahçe ile gerekli bilgilere sahibiz"

CELTİC’TE BİR TÜRK

Celtic’in Gordon, Biton, Boyata, Ambrose, Blanbet, Brown, MacKay Steven, Johansen, Forrest, Griffiths, Nadir Çiftçi ilk 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

Nadir Çiftçi, Hollanda doğumlu bir Türk futbolcu... Bir dönem Kayserispor’da da forma giydi. Oynadığı takımlar arasında Portsmouth, NAC Breda ve Dundee United bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!