Fenerbahçe CAS'ın gerekçesini bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe CASın gerekçesini bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2013 15:36

Uluslararası Spor Tahkim Kurulu'nun (CAS) UEFA'nın verdiği 2 sezonluk men cezasını onamasının ardından İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurma kararı alan Fenerbahçe Yönetimi, gerekçeli kararı bekliyor.

Haberin Devamı

2 Kasım'da olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan Sarı-Lacivertli Yönetim bir yandan ise Federal Mahkeme için hazırlık yapıyor. CAS'ın gerekçeli kararı beklenirken, CAS'a yapılan ilk başvuruda olduğu gibi yine hızlandırılmış metod uygulaması istenebilir. Normal süreçte aldığı kararlar için en erken 1.5 ay içinde gerekçeli karar gönderen CAS'tan daha kısa sürede bu istenecek ve hızlandırılmış gerekçeli karar ile dosya Federal Mahkeme'ye taşınacak.

Fenerbahçe Yönetimi, yaptığı açıklamada; "CAS kararına dair İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurulacak ve hukuki sürecin tüm gerekleri yerine getirilecektir. Her platformdaki hukuk mücadelemizi sonuna kadar sürdürme konusundaki kararlılığımız tamdır. Bununla birlikte; Fenerbahçe hakkında henüz hiçbir yargı kararı yokken UEFA ile Fenerbahçe'nin alması gereken cezaların pazarlığının yapıldığı bir sistemde hukuk mücadelesi vermek, Iç hukukunuzdaki 'Fenerbahçe'ye özel' uygulamalara karşı haklı kazanımlar elde etmek hiç kolay olmayacaktır. Aslolan Fenerbahçe'nin menfaatleridir" şeklinde bildiri yapmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!