Fenerbahçe – Braga maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe – Braga maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 13:18

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe sahasında Braga’yı ağırlayacak. Çeyrek final için büyük önem taşıyan ilk maçla alakalı her iki takım da hazırlıklarını sürdürürken, karşılaşmadan kimin avantajlı ayrılacağı merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe - Braga maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Avrupa Ligi son 32 turunda Fenerbahçe Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelmişti. İlk maçtan 2-0’lık üstünlükle ayrılan Fenerbahçe rövanş maçında 1 – 1’lik berabere kalmış ve son 16 turuna kalmıştı. Braga ise son 32 turunda Sion ile eşleşmiş, ilk maçtan 2-1’lik galibiyetle, ikinci maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrılmış ve son 16 turuna kalmıştı.

FENERBAHÇE – BRAGA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Liginde tek temsilcimiz olarak bulunan Fenerbahçe’nin Braga maçı detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 10 Mart 2016 Perşembe

Maç Saati: 20:00

Stat: Şükrü Saraçoğlu Stadı

Maçın Hakemleri: Clement Turpin, Frederic Cano, Nicolas Danos

Yayın: TRT 1

FENERBAHÇE – BRAGA MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Perşembe günü İstanbul’da gerçekleşecek olan Fenerbahçe – Braga maçının muhtemel 11’leri;

Haberin Devamı

Fenerbahçe muhtemel 11: Fabiano Ribeiro, Hasan Ali Kaldırım, Bruno Alves, Simon Kjaer, Gökhan Gönül, Josef De Souza, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Şen, Luis Nani, Robin Van Persie

Braga muhtemel 11: Matheus Lima, Wanderson Baiano, Marcelo Goiano, Ricardo Ferreira, Willy Boly, Mauro, Filipe Augusto, Josue, Pedro Santos, Nikola Stojiljkovic, Ahmed Hassan

FENERBAHÇE – BRAGA MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

10 Mart Perşembe günü gerçekleşecek olan Fenerbahçe – Braga maçının biletleri satışa çıktı. İşte merakla beklenen maçın bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 375,00 TL

2. Kategori - 360,00 TL

3. Kategori - 320,00 TL

4. Kategori - 270,00 TL

5. Kategori - 190,00 TL

6. Kategori - 125,00 TL

Fenerbahçe – Braga maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda

FENERBAHÇE BRAGA MAÇINI RIDVAN DİLMEN YORUMLAYACAK

Avrupa Ligi son 16 turunda gerçekleşecek olan Fenerbahçe – Braga maçında Rıdvan Dilmen yorumcu olacak.

FENERBAHÇE AVRUPA'DA GÖSTERDİĞİ PERFORMANS İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe, Avrupa’da gösterdiği performans ile beğeni topluyor. Avrupa sezonuna UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Shakhtar Donetsk ile gerçekleşen mücadeleden elenmesiyle başlayan Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi ile devam etti.

Haberin Devamı

Atromitos ile gerçekleştirdiği karşılaşma sonucunda play-off'ları rahatlıkla geçen Sarı Lacivertliler, A Grubu'nda Molde, Celtic ve Ajax ile eşleşti. Grubun ilk maçında kendi evinde Molde ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe maçtan 3 – 1’lik mağlubiyetle ayrılarak ağır yenilgi aldı. Daha sonra oynadığı karşılaşmalarda toparlanan ve 9 puanla grubu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, grup aşamasında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Avrupa Ligi son 32 turunda Lokomotiv Moskova ile eşleşen Sarı Lacivertliler evinde oynadığı ilk karşılaşmadan 2 – 0’lık galibiyetle, deplasmanda oynadığı rövanş maçından ise 1 – 1’lik beraberlikle ayrılarak son 16 turuna çıktı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE BRAGA MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında bu akşam Braga ile mücadele edecek olan Fenerbahçe karşılaşma için hazırlıklarını dün tamamladı.

Can Bartu Tesislerinde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 18:0’da başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. İdmana ısınma ve çabukluk çalışmaları ile başlayan Fenerbahçe ekibi, ardından iki gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Daha sonra pas organizasyonları ile devam eden antrenman bireysel çalışmalar ile sonlandırıldı.

Antrenman sırasında Gökhan Gönül takımla beraber çalışırken, Lazar Markovic özel program dahilinde çalışmalarını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

VİTOR PEREİRA VE VAN PERSİE'DEN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Bu akşam Braga ile mücadele edecek olan Fenerbahçe’nin teknik direktörü Vitor Pereira ve takımın başarılı oyuncularından olan Robin van Persie karşılaşma öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin bu akşam karşılaşacağı Braga takımını çok iyi tanıdığına dikkat çeken Vitor Pereira, takımın iyi ve organize olduğuna değindi. Braga’nın taraftarları şaşırtabileceğini söyleyen teknik adam kendisini şaşırtmayacağını da sözlerine ekledi. Fenerbahçe’nin kaliteli bir ekip olduğuna değinen Vitor Pereira, taraftarların önünde önemli bir karşılaşmanın yaşanacağını belirterek turu geçmek için gerekli sonucu almak istediklerini ifade etti. Karşılaşmanın zorlu geçeceğini de söyleyen Vitor Pereira, mücadelenin güzel geçeceğini belirtti.

Haberin Devamı

Takımın futbolcularından olan Robin van Persie ise maçla alakalı yaptığı açıklamada Braga’ya karşı hazır olacaklarını belirterek, zorlu bir takım olduüunu söyledi.

BRAGA TEKNİK DİREKTÖRÜ FONSECA’DAN AÇIKLAMALAR

Braga teknik direktörü Paulo Fonseca karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında bazı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin bir dünya devi olduğuna değinen Paulo Fonseca, gerçekleşecek olan maçın kolay geçmeyeceğini ifade etti. Braga’nın elinden geleni yapacağını söyleyen teknik adam, kazanmak istediklerini vurguladı.

BAKMADAN GEÇME!