Fenerbahçe Başkanı Yıldırım: "Bu futbolcular şampiyonluğu bu camiaya getirecektir"

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım: Bu futbolcular şampiyonluğu bu camiaya getirecektir
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 22:40

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım: "Bu futbolcular şampiyonluğu bu camiaya getirecektir"

Haberin Devamı

 ANTALYA / DHA

Fenerbahçe Kulübü'nün Antalya Şubesi tarafından "Hedef 1 Milyon Üye" Projesi kapsamında gece düzenledi.

Rixos Otel'de düzenlenen organizasyona Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte Asbaşkanlardan Önder Fırat, Antalya Vali yardımcısı Canan Hançer Baştürk, Antalya Cumhuriyet Savcısı Sinan Tür, Antalya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ahmet Yurdagül, Fenerbahçe Fatih Şubesi Kurucu Başkanı Yahya Uğur, Antalya Şubesi Başkanı Alican Demirci, Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz, dernek başkanları, şube üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Başkan Aziz Yıldırım, gecede Fenerbahçe marşları ve alkışlar eşliğinde karşılandı.

Açılış konuşmasını yapan Fenerbahçe Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Cengizhan Gököz, "Hedef 1 Milyon Üye" Projesi'ne herkesin destek vermesini istedi.

Daha sonra kürsüye gelen Başkan Aziz Yıldırım ise, ilk olarak önümüzdeki hafta Antalya'da arazi alarak tesis yapmaya başlayacaklarını söyledi.

"FENERBAHÇELİLERİN OLDUĞU HER YERDE ARAZİLER ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Antalya'da arazi tahsis edileceği ve bir tesis yapılması için çalışmalara başlanacağını ifade eden Yıldırım, "Bugün biz Alican Bey ve yönetici arkadaşlarla görüştük, konuştuk. Antalya'da öyle zannediyorum ki önümüzdeki hafta içerisinde bir arazi alarak burada tesislerin yapılması için çalışmalara başlayacağız. Edirne'de, Kayseri'de, Eskişehir'de, Düzce'de, Konya'da da çalışmayı yapıyor arkadaşlarımız. Ülkenin her noktasında, Fenerbahçelilerin olduğu her yerde araziler almaya devam edeceğiz. Bunu hem bir yatırım hem de Fenerbahçelilerin birlik ve beraberlik içerisinde olacakları ortamları yaratmak için yapıyoruz. Öyle zannediyorum ki; önümüzdeki yıl buraya geldiğimizde inşa edeceğimiz tesislerde hep birlikte olup bu geceyi kutlarız diye düşünüyorum" dedi.

"TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ OLDUĞUMUZU HERKESE GÖSTERDİK"

Fenerbahçe'nin, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu herkesin bildiğini belirten Aziz Yıldırım, "Biz 3 Temmuz'la beraber zor günler geçirdik ve camia olarak bugün Türkiye'de en büyük sivil toplum örgütü olduğumuzu da herkese gösterdik. Herkes de biliyor. Türkiye'nin meselesi olduğunda, bu meselenin içerisinde muhakkak Fenerbahçe'nin olacağını siyasi de sivil de herkes iyice biliyor ve iyice öğrendiler" ifadelerini kullandı.

"300'E YAKIN PROFESÖR, DOÇENT, EĞİTİMCİ FENERBAHÇE KONGRE ÜYELERİNİ BİR ARAYA TOPLUYORUZ"

Fenerbahçe Üniversitesi'yle ilgili ise Yıldırım, "Biz Fenerbahçe'de üniversite yapmaya başladık. Bu da sivil bir harekettir. Bu üniversitemiz İstanbul'da kuruluyor, Silivri'de başlıyor. 5 fakülteyle başlıyoruz, sonra 3 enstitümüz var. İleriki yıllarda bu kampüsü diğer fakültelerle takviye ederek bizden sonra gelecek arkadaşlarımız büyüteceklerdir. Ülkemize Atatürkçü gençlerin yetiştirileceği bir üniversite olacaktır. Hem milli hem de evrensel olacaktır. Bununla ilgili de ayın 16'sında İstanbul'da büyük bir toplantı yapıyoruz. Fenerbahçe'de olan 300'e yakın profesör, doçent, eğitimci Fenerbahçe Kongre Üyelerini bir araya topluyoruz, bu üniversitenin nasıl olacağı şeklinde bir sempozyum yapacağız. Buradan çıkacak düşünceler ve istekler doğrultusunda da üniversitenin gerekli hazırlıklarını yapacağız" şeklinde konuştu.

"BU FUTBOLCULAR ŞAMPİYONLUĞU BU CAMİAYA GETİRECEKTİR"

Şampiyonluğa inancını dile getiren Başkan Aziz Yıldırım, "Futbolla ilgili neler yaşadığımızı biliyorsunuz. En büyük amacımız, şampiyon olarak; Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmaktır. Öyle zannediyorum, istiyorum ve inanarak da söylüyorum; bu futbolcular şampiyonluğu bu camiaya getirecektir" dedi.

"BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARIMIZDAN ŞAMPİYONLUKLAR BEKLİYORUZ"

Voleybol ve basketbol takımlarından hem Avrupa'da hem de ligde şampiyonluk beklediklerini ifade eden Yıldırım, "Bayan basketbol ve bayan voleybol takımlarımız Nisan ayı içerisinde Final Four oynayacaklar. Onlardan orada da şampiyonluk bekliyoruz. Türkiye liglerinde de şampiyon olmalarını temenni ediyorum. Ayrıca basketbolda Avrupa'da bugün en çok konuşulan Fenerbahçe erkek basketbol takımıdır. Onlardan da Final Four ve şampiyonluk bekliyoruz. Şansızlıklar ve sakatlıklar var. Bunları kısa zamanda aşacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

Aziz Yıldırım sözlerini, "Fenerbahçe için her şey söylenebilir. Hepimiz her şeyi biliyoruz. Buradan fazla bir şey söylemek de yersiz olacak çünkü Fenerbahçe medyasıyla sizlere ulaşıyoruz. Ne düşünüyoruz veya neler yapıyoruz, anlatmaya çalışıyoruz. Ayrıca Fenerbahçe medyasının dışındaki medyadan bilgiler alıyorsunuz. Ben burada yine çok değerli insanların ve değerli Fenerbahçelilerin bir arada olmasından dolayı mutluluğumu da ifade ediyorum. Biz hepimiz iyi ki Fenerbahçeliyiz. İyi ki Fenerbahçeli doğduk, Fenerbahçeli öleceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum. Sayın Alican başkanıma ve arkadaşlarına bu geceyi tertipledikleri için, burada yaptıkları çalışmalardan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum" diyerek tamamladı.

Yıldırım konuşmasının ardından Fenerbahçe Antalya Şubesi Başkanı Alican Demirci'ye sarı lacivertli futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti. Başkan Aziz Yıldırım, yeni üyelere plaket vererek hatıra fotoğrafları çektirdi.

Bu arada gece düzenlenen organizasyon öncesi, Fenerbahçe Antalya Şubesi törenle hizmete açıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!