Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında! Nani ve Van Persie kadroda yok!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında Nani ve Van Persie kadroda yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 18:12

Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor’a konuk olacak Sarı Lacivertli takımın 18 kişilik kadrosu açıklandı. Kupada bir üst tura çıkmayı garantileyen Fenerbahçe’nin kadrosunda bazı as oyuncuların olmaması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası 6. haftasında bu akşam Antalya Arena’da Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’nin 18 kişilik kamp kadrosu da açıklandı. Gruptan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe’nin kadrosunda Nani ve Van Persie’nin olmaması dikkat çekti. Teknik adam Vitor Pereira’nın as kadrosundaki futbolcuları dahil etmediği görüldü.

FENERBAHÇE’NİN KADROSU

İşte Fenerbahçe’nin Antalyaspor kadrosu:

Erten Ersu, Anıl Demir, Michal Kadlec, Egemen Zengin, Mehdi Akgül, Savaş Polat, Yasir Subaşı, Ozan Tufan, Mehmet Topuz, Caner Koca, Uygar Mert Zeybek, Muhammed Samed Karakoç, Alper Potuk, Ramazan Civelek, Melih Okutan, Lazar Markovic, Semih Ergül, Aziz Ceylan.

SARI LACİVERTLİLER ANTALYA’DA

H Grubu son maçında Antalyaspor’un evine konuk olacak Fenerbahçe takımı, özel uçakla saat 14:45 sularında Antalya Havalimanı’na iniş yaptı. Havalimanı’nda ekibi büyük bir taraftar kalabalığı karşıladı. Futbolcularla selfie çeken taraftarlar teknik direktör Pereira'ya da çiçek verdi.

Haberin Devamı

ANTALYASPOR – FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Antalyaspor – Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20:45’te Antalya Arena Stadyumu’nda gerçekleşecek. Karşılaşma A Haber’den naklen yayınlanacak.

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

Grubun 2. Hafta maçında Antalyaspor’u evinde ağırlayan Fenerbahçe karşılaşmadan 4-2’lik galibiyetle ayrılmıştı. Ülker Stadı'nda oynanan maçta Luis Nani, Şener Özbayraklı ve Robin van Persie gol sevinci yaşatmıştı.

İlk maçta güzel bir performans sergileyen Sarı Lacivertli oyuncular grubun son maçında da yenilmezliğini sürdürmek istiyor.

 

BAKMADAN GEÇME!