Fenerbahçe Antalya’da coşkuyla karşılandı! Jose Morais'in son sağlık durumu nedir?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Antalya’da coşkuyla karşılandı Jose Moraisin son sağlık durumu nedir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 11:46

Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Sarı Lacivertliler, Antalya’ya geldi. İstanbul’dan özel uçakla Antalya’ya gelen Fenerbahçe’yi, Antalya Havalimanı’nda coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Peki, Antalyaspor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor teknik direktörü Jose Morais'in sağlık durumu nasıl? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Antalyaspor ile olan müsabaka için hazırlıklarını tamamlayan ve derplasmanda oynanacak maç için Antalya’ya gelen Sarı Lacivertliler kendilerini karşılamaya gelen taraftarlarla öz çekim yaptılar. Öte yandan taraftar grubu teknik adam Vitor Pereira’ya da sevgi gösterisinde bulundular.

Antalya’ya gelen Fenerbahçe kafilesinde sarı kart cezalısı Simon Kjaer ile sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba ve Raul Meireles yer almazken, 19 kişilik kadroda ise şu isimler yer alıyor;

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Bruno Alves, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Mehmet Topuz, Lazar Markovic, Luis Nani, Jose Fernandao, Robin van Persie.

ANTALYASPOR – FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Haberin Devamı

Antalyaspor – Fenerbahçe karşılaşması bugün saat 20:00’da Antalya Arena Stadında gerçekleşecek. Karşılaşma Lig TV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

ANTALYASPOR – FENERBAHÇE MUHTEMEL 11’LER

Antalyaspor – Fenerbahçe müsabakasında muhtemel 11’lerin şu şekilde olması bekleniyor;

Antalyaspor muhtemel 11: Fornezzi, Inkoom, Celustka, Sakıb, Motta, Makoun, Zeki, Mbilla, Danilo, Gökhan, Eto’o

Fenerbahçe muhtemel 11: Volkan, Şener, Alves, Kadlec, Caner, Markovic, Mehmet Topal, De Souza, Nani, Diego, Van Persie

JOSE MORAİS TEDAVİ ALTINA ALINDI

Çarşamba günü beyin kanaması teşhisi ile hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais’ın tedavisinin devam ettiği bilgisi verildi.

Evinde Fenerbahçe’yi misafir edecek olan Antalyaspor’un teknik direktörü Jose Morais, Fenerbahçe hazırlıklarının devam ettiği Çarşamba günü antrenmanın ardından baş ağrısı ve tansiyon yüksekliği şikayetiyle hastaneye götürüldü. Yapılan kontrollerin ardından Jose Morais’ın beyin kanaması geçirdiği belirlenirken, teknik adamın antrenmanda oldukça heyecanlı tavırlar sergilediği ortaya çıktı.

Konuyla alakalı açıklama yapan Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, ilk teşhisin beyin kanaması olduğunu belirterek, Jose Morais’ın hırs ve stres nedeniyle tansiyonunun yükseldiğini dile getirdi. Jose Morais’ın bilincinin açık olduğunu söyleyen Gencer, yine de ciddi bir durumla karşı karşıya olduklarının da bilgisini verdi.

Haberin Devamı

BİR HAFTA DAHA HASTANEDE KALACAK

Beyin kanaması teşhisi ile hastaneye kaldırılan teknik direktör Jose Morais'in sağlık durumuyla alakalı bilgi veren Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Mahmut Akyüz, teknik adamın kontrol altında tutulduğunu belirterek, bir hafta hastanede kalması gerektiğini söyledi.

Morais'in tetkiklerinin ve tedavisinin devam ettiğini söyleyen Akyüz, beyin kanamasının damarsal bir sebeple meydana gelmediğini belirtti. Morais'in hayati tehlikesiyle alakalı da açıklama yapan Akyüz, hayati tehlikesinin minimal düzeyde olduğuna dikkat çekerek, Morais'in spor yaşamını sürdürmesinde bir sıkıntı olmayacağını dile getirdi.

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!