Fenerbahçe - Amedspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe - Amedspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 14:48

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ikinci maçında Fenerbahçe Amedspor’u evinde ağırlayacak. İlk maçtan beraberlikle ayrılan Sarı Lacivertliler ikinci maçta avantaj elde ederek bir üst tura çıkmayı amaçlıyor. Peki, Fenerbahçe - Amedspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Kupanın çeyrek final ilk maçında Amedspor’un sahasında mücadele eden Fenerbahçe maçtan 3 – 3’lük beraberlikle ayrılmıştı. Fenerbahçe’nin kendi evinde oynayacağı ikinci maçta avantaj elde etme şansı bulunuyor. Ziraat Türkiye Kupasında finale doğru yaklaşılırken, hangi takımların bir üst tura çıkacağı merak ediliyor.

FENERBAHÇE – AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Amedspor maçı 3 Mart 2016 Perşembe günü saat 18:15’te Şükrü Saraçoğlu Stadında başlarken maç ATV ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemleri ise Hakan Ceylan, Sezgin Çınar, Gökmen Baltacı olacak.

FENERBAHÇE – AMEDSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Bugün ekranlara gelecek olan Fenerbahçe – Amedspor maçının muhtemel 11’leri;

Fenerbahçe muhtemel 11: Fabiano Ribeiro, Hasan Ali Kaldırım, Michael Kadlec, Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Josef de Souza, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Ramazan Civelek, Alper Potuk, Jose Fernandao

Haberin Devamı

Amedspor muhtemel 11: Levent Taşkın, Abdullah Çoban, Şevket Güngör, Başaran Balcı, Sercan Özçelik, Mansur Çalar, Ercan Çapar, Şehmus Özer, Yusuf Yağmur, İbrahim Ferdi Coşkun, Tekin Adar

FENERBAHÇE – AMEDSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Bu akşam ekranlara gelecek olan Fenerbahçe – Amedspor maçının biletleri satışa çıktı. 54 TL’den başlayan bilet fiyatları kategori sırasıyla şu şekildedir; 270 TL, 260 TL, 220 TL, 170 TL, 93 TL ve 54 TL.

AMEDSPOR TARAFTARI STADA ALINMAYACAK

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe’nin sahasına konuk olacak Amedspor’un taraftarı maçı statta izleyemeyecek. İki takım arasında oynanan ilk karşılaşma da Amedspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanmıştı.

Ancak konuyla alakalı yapılan son açıklamaya göre Fenerbahçe – Amedspor maçı Fenerbahçe yönetiminin davetlisi olarak Diyarbakır’ın Sur ilçesinden İstanbul’a gelen 45 çocuk tarafındna izlenebilecek.

FENERBAHÇE AMEDSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu akşam kendi sahasında Amedspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe maç için hazırlıklarını sonlandırdı. Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde geçtiğimiz gün saat 11:00’da antrenmana başlayan Sarı Lacivertli ekip, 1 saat 15 dakika boyunca çalışma yaptı. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Dar alanda yapılan çift kale maç ile sona eren idmanda Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Lazar Markovic takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştıkları görüldü.

Haberin Devamı

AMEDSPOR’DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Amedspor maç için hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Sertaç Küçükbayrak maç öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Amedspor’u zorlu bir karşılaşmanın beklediğini vurgulayan Sertaç Küçükbayrak, İstanbul’a turu geçmek için gideceklerini belirtti. İstanbul’da oynanacak maçın her zamankinden zor olacağını belirten Sertaç Küçükbayrak, Fenerbahçe’nin hem ligde hem de Avrupa kupalarında önemli sonuçlara imza attığına dikkat çekti.

İlk maçta Amedspor’un iyi bir performans sergilediğine değinen Sertaç Küçükbayrak, Fenerbahçe’den daha atak ve etkili bir oyun sergilediklerini söyledi. İstanbul’a turu kazanmaya gittiklerini belirten Sertaç Küçükbayrak, deplasmanda oynanacak maçın hazırlıklarının bugün sonlandırılacağını söyledi.

BAKMADAN GEÇME!