Fenerbahçe - Amedspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe - Amedspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2016 10:42

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe Amedspor’u evinde ağırlayacak. İki maç usulü yapılan çeyrek final maçlarında ilk maçı geride bırakan takımlar bir üst tura çıkabilmek için tüm performanslarını sergileyecekler. Peki, Fenerbahçe - Amedspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Kupanın çeyrek final ilk maçında Amedspor’un sahasında mücadele eden Fenerbahçe maçtan 3 – 3’lük beraberlikle ayrılmıştı. Fenerbahçe’nin kendi evinde oynayacağı ikinci maçta avantaj elde etme şansı bulunuyor. Ziraat Türkiye Kupasında finale doğru yaklaşılırken, hangi takımların bir üst tura çıkacağı merak ediliyor.

FENERBAHÇE – AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye Kupası son 16 turu ikinci maçında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe – Amedspor maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 3 Mart 2016 Perşembe

Maç Saati: 18:15

Stat: Şükrü Saraçoğlu Stadı

Maçın Hakemleri: Hakan Ceylan, Sezgin Çınar, Gökmen Baltacı

Yayın: ATV

FENERBAHÇE – AMEDSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Perşembe gümü ekranlara gelecek olan Fenerbahçe – Amedspor maçının muhtemel 11’leri;

Haberin Devamı

Fenerbahçe muhtemel 11: Fabiano Ribeiro, Hasan Ali Kaldırım, Michael Kadlec, Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Josef de Souza, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Ramazan Civelek, Alper Potuk, Jose Fernandao

Amedspor muhtemel 11: Levent Taşkın, Abdullah Çoban, Şevket Güngör, Başaran Balcı, Sercan Özçelik, Mansur Çalar, Ercan Çapar, Şehmus Özer, Yusuf Yağmur, İbrahim Ferdi Coşkun, Tekin Adar

FENERBAHÇE – AMEDSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda ikinci defa karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe – Amedspor maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 270,00 TL

2. Kategori - 260,00 TL

3. Kategori - 220,00 TL

4. Kategori - 170,00 TL

5. Kategori - 93,00 TL

6. Kategori - 54,00 TL

Fenerbahçe - Amedspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

SERTAÇ KÜÇÜKBAYRAK MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Amedspor maç için hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Sertaç Küçükbayrak maç öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Amedspor’u zorlu bir karşılaşmanın beklediğini vurgulayan Sertaç Küçükbayrak, İstanbul’a turu geçmek için gideceklerini belirtti. İstanbul’da oynanacak maçın her zamankinden zor olacağını belirten Sertaç Küçükbayrak, Fenerbahçe’nin hem ligde hem de Avrupa kupalarında önemli sonuçlara imza attığına dikkat çekti.

Haberin Devamı

İlk maçta Amedspor’un iyi bir performans sergilediğine değinen Sertaç Küçükbayrak, Fenerbahçe’den daha atak ve etkili bir oyun sergilediklerini söyledi. İstanbul’a turu kazanmaya gittiklerini belirten Sertaç Küçükbayrak, deplasmanda oynanacak maçın hazırlıklarının bugün sonlandırılacağını söyledi.

AMEDSPOR TARAFTARI MAÇA ALINMAYACAK

Amedspor resmi web sitesinde geçtiğimiz gün yapılan açıklamaya göre Perşembe günü gerçekleşecek olan Fenerbahçe karşılaşmasında Amedspor seyircileri bulunamayacak. İşte kulüpten yapılan o açıklama:

“Fenerbahçe ile Amedsporumuzun Ziraat Türkiye Kupası çeyrek Final rövanş müsabakasında Amedsporumuzun seyircisi alınmayacaktır.İstanbul deplasmanında karşılaşacağımız Fenerbahçe müsabakasına 01.03.2016 Salı günü ( bugün ) yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında çeyrek final rövanş müsabakasına Amedspor seyircisi alınmayacaktır kararı alınmıştır.”

Haberin Devamı

Söz konusu kararla alakalı açıklama yapan Amedspor Asbaşkanı Nurullah Edemen, söz konusu durumun kabul edilemez olduğunu belirterek, Fenerbahçe maçıyla beraber neredeyse bütün deplasman maçlarında seyircisiz oynanacağını söyledi. Amedspor’un cezalandırıldığını belirten Nurullah Edemen, Fenerbahçe karşılaşmasına seyircili çıkmak için karara itiraz edileceğini açıkladı.

İLK MAÇIN ÖZETİ

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final Amedspor – Fenerbahçe ilk maçında Amedspor’un evinde oynanan karşılaşma 3 – 3’lük beraberlikle sonuçlanmıştı. İlk yarıda Sarı Lacivertli ekip karşısında başarılı bir oyun sergileyen Amedspor maçın 10. dakikasında Şehmus’un golü ile öne geçti. Ancak gol sonrasında Fenerbahçe de 14. dakikada Ramazan ve 44. dakikada Fernandao'nun kaydettiği goller ile ilk yarıyı 2 – 1 önde tamamladı.

Haberin Devamı

İkinci yarıda Amedspor 68. dakikada Ferdi ve 70. dakikada Yusuf'un attığı gollerle 3 – 2 öne geçti. Ancak Sarı Lacivertli ekip cevap vermekte gecikmedi ve 76. dakikada Volkan'ın attığı gol ile skoru eşitledi.

BAKMADAN GEÇME!