Fenerbahçe 4-0 Karabükspor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 4-0 Karabükspor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2014 17:55

Şampiyon Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynadığı son maçta Karabükspor'u 4-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

MAÇTAN KARELER - Süleyman ARAT, Adem KABAYEL, Emre OKTAY'ıun objektifinden

Sarı lacivertli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği 90 dakika bir şölen havasında geçti. Şampiyonluğunu iki hafta önce ilan eden Fenerbahçe, hiç zorlanmadan mücadeleden 4-0 galip ayrılmayı bildi.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: İlker Meral, Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün (Dk. 76 Selçuk Şahin), Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Emre Belözoğlu (Dk. 60 Salih Uçan - Dk. 80 Webo), Sow, Emenike
Kardemir Karabükspor: Waterman, Erdem Özgenç, Yiğit İncedemir, Murat Akça, Emre Özkan, Ahmet İlhan Özek (Dk. 72 Erkan Kaş), Samba Sow, Furkan Özçal, Carioca (Dk. 46 Eneramo), Beykan Şimşek (Dk. 46 Musa Çağıran), İlhan Parlak
Goller: Dk. 14 Sow, Dk. 41 Meireles, Dk. 43 Emre Belözoğlu, Dk. 90 Webo (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 47 Samba Sow (Kardemir Karabükspor), Dk. 68 Caner Erkin (Fenerbahçe)

Saracoğlu'ndaki golleri 14. dakikada, Sow, 41. dakikada Meireles, 43. dakikada Emre ve 90. dakikada Webo kaydetti. Sarı kanaryalar aldığı bu sonuçla Şükrü Sarcoğlu Stadı'nda bu sezonu namağlup tamamlamış oldu.

MAÇIN CANLI ANLATIMI

Haberin Devamı

Fenerbahçe 4-0 Karabükspor
G.Saraylı eski futbolcular alkışlamadı



ALKIŞLARLA SAHAYA ÇIKTILAR

Fenerbahçeli futbolcular tıpkı geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyesporlu futbolcuların yaptığı gibi Karabüksporlu futbolcularının alkışlarıyla sahaya çıktı. Ayrıca Saraçoğlu’nda Türk Telekom tribününde tüm takımın karikatürünün olduğu dev bir pankat açıldı. Tribünün neredeyse tamamını kaplayan bu pankartta “Şampiyon Fenerbahçe yazısı yer alırken tüm futbolcuların karikatürkleri yer aldı.

Fenerbahçe 4-0 Karabükspor
Saracoğlu'nda Mancini'ye gönderme



MAÇIN AYRINTILARI

GOL... Dk. 90: Webo kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi. 4-0
GOL... Dk. 43: Emre'nin volesi yerden sekerek kalecinin üzerinden filelerle kucaklaştı.. 3-0
GOL... Dk. 41:
Emenike'nin vuruşu kaleciden döndü, Meireles dönen topu filelere gönderdi. 2-0
GOL... Dk. 14: Ceza sahasındaki karambolde top Sow'un önüne geldi ve Senegalli golcü topu filelere gönderdi.
Maça Fenerbahçe başlıyor.

AZİZ YILDIRIM CEZALI AMA...

Aziz Yıldırım cezalı olmasına rağmen Kardemir Karabükspor karşılaşmasını Saraçoğlu'nda izledi. Aziz Yıldırım karşılaşmayı eşi ile locada izliyor. Başkan Yıldırım ilk kez eşi ile maç izliyor ve cezalı olmasına rağmen stadyumda maçı takip etti.

Aziz Yıldırım'ın cezası bu hafta sona erecekti. Yıldırım cezası dolmadan stadyuma girdiği ve cezayı ihlal ettiği için 60 gün daha ceza alacak.

Haberin Devamı

HABABAM SINIFI İLE VEDA ETTİ

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda son maç olması nedeniyle 'Hababam sınıfı veda ediyor' filmindeki hüzünlü müzik çaldı. Ayrıca oyuncular 'Bir Masum Menekşe' ile Galatasaray'a göndermelerde bulundular. Oyuncular çalan bu müziklerle saha ortasında dans ettiler.

GÖZLEMCİYE İLGİNÇ KÜFÜR


Futbol sahalarında daha önce rakip futbolcu, rakip teknik adam ya da yönetici ya da hakemlere, federasyonlara yönelik küfürlere sık sık rastlamıştık… Ama Fenerbahçe-Karabükspor maçında bir ilk gerçekleşti…Fenerbahçe taraftarı ligin son maçında ilginç bir küfürlü tezahürat yaptılar. Gözlemcilerin en küçük bir küfürü raporlarına yazmasını protesto eden sarı lacivertli taraftarlar bu kez gözlemciye küfür ettiler…Sarı lacivertliler bu küfürden sonra “Bunu da yaz” diye tempo tuttular…

KOCAMAN DA TRİBÜNDE

Fenerbahçe eski teknik direktörü Aykut Kocaman da Fenerbahçe Karabükspor karşılaşmasını izleyenler arasında yer aldı. Kocaman mücadeleyi Ali Koç'un locasından takip etti. Kocaman'ın karşılaşmaya Ali Koç'un davetlisi olarak geldiği öğrenildi.

Kocaman maç sonu Hürriyet'e yaptığı kısa açıklamada ise "Bir anda aklıma geldi ve karşılaşmayı izlemeye, eski oyuncularımı görmeye geldim" dedi.

Fenerbahçe 4-0 Karabükspor


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!