Fenerbahçe Grasshoppers maçına Stoch'un iki golü damga vurdu! / MAÇ ÖZETİ

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Grasshoppers maçına Stochun iki golü damga vurdu / MAÇ ÖZETİ
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 08:53

Fenerbahçe Grasshoppers maçı ile yeniden doğdu. Karşılaşma başından itibaren rakibinden üstün oynayan Fenerbahçe, mücadelenin henüz başında bulduğu golle skoru 1-0'a getirdi. İlk yarısı bu sonuçla sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında ise Stoch sahneye çıktı ve takımına farkı getiren iki güzel gole imzasını attı. İşte Fenerbahçe Grasshoppers maçının özet görüntüsü ve dün geceye damga vuran goller

Haberin Devamı

Fenerbahçe dün akşam Grasshoppers karşısında adeta kendine geldi. Karşılaşmanın genelinde yüksek tempoda oyunu sürdüren Fenerbahçe, Aatıf'ın golü ile henüz 4. dakika da skoru lehine çevirmeyi başardı. Ardından sahneye çıkan Stoch attığı iki golle gecenin adamı oldu. Fenerbahçe bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için çok büyük avantaj elde etmiş oldu. İşte Fenerbahçe Grasshoppers maçının özet görüntüsü ve golleri

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Dick Advocaat yönetiminde çıktığı ilk maçta fırtına gibi esti... UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre'nin Grasshoppers takımını konuk eden sarı lacivertliler, neredeyse 90 dakika tek kale oynadıkları karşılaşmayı 3-0 kazandı. Ülker Stadı'ndaki maçta Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Aatıf (Dk.4) ve Stoch (Dk.72 ve 90 2) attı. Rövanş maçı 25 Ağustos'ta İsviçre'de oynanacak. 

Haberin Devamı

Stat: Ülker 
Hakemler: Robert Schörgenhofer, Roland Riedel, Markus Gutschi (Avusturya) 
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Van der Wiel, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Salih Uçan, Emenike, Fernandao (Dk. 68 Van Persie), Chahechouhe (Dk. 67 Stoch) 
Grasshoppers: Vasic, Lavanchy, Bamert, Pnishi, Lüthi, Sigurjonsson (Dk. 84 Brahimi), Kallström, Basic, Caio (Dk. 74 Kamberi), Munsy, Gjorgjev (Dk. 64 Andersen) 
Goller: Dk. 4 Chahechouhe, Dk. 72 ve 90 2 Stoch (Fenerbahçe
Sarı kart: Dk. 60 Munsy (Grasshoppers) 

MAÇIN ÖNEMLİ POZİSYONLARI:
4. dakikada sol kanatta buluştuğu topla ceza alanına giren Salih Uçan, iki oyuncu arasında yerde kalsa da meşin yuvarlağı kaybetmedi. Salih'in rakibinden kurtardığı topu alan Chahechouhe, sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya vuruşunu yaptı. Kaleci Vasic'ten dönen meşin yuvarlağı tamamlayan Chahechouhe, fileleri havalandırarak takımını öne geçirdi: 1-0. 

Haberin Devamı

72. dakikada Fenerbahçe, farkı 2'ye çıkardı. Van Persie, Salih Uçan'ın pasıyla ceza sahası içinde buluşurken, savunmada Lavanchy'nin müdahale ettiği top Stoch'un önünde kaldı. Slovak oyuncunun, sol çaprazda açısını düzelttikten sonra yakın köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu: 2-0. 
90 2. dakikada sarı-lacivertliler Stoch ile farkı 3'e çıkardı. Hasan Ali Kaldırım'ın göğsüyle indirdiği topla sol kanatta buluşan Stoch'un uzak mesafeden çıkardığı sert ve düzgün şutta, meşin yuvarlak filelere gitti: 3-0. 

Fenerbahçe Grasshoppers maçına Stochun iki golü damga vurdu / MAÇ ÖZETİ
MAÇTAN NOTLAR:

FERNANDAO 11'DE
Fenerbahçe'de Dick Advocaat henüz hazır olmayan Robin Van Persie'yi ilk 11'e almadı. Hollandalı teknik adam hücum 3'lüsü olarak Aatif, Fernandao ve Emenike'ye şans verdi. 

Haberin Devamı

ADVOCAAT TARAFTARIN ÖNÜNDE EĞİLDİ
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat maçtan önce menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte sahaya çıkarak tribünleri selamladı. Tribünlerin önünde eğilen Hollandalı teknik adam büyük alkış aldı.

4-3-3'E DÖNÜŞ
Fenerbahçe teknik direktörü Advocaat sezon başından beri 3-5-2 oynayan sarı lacivertlileri 4-3-3 taktiği ile sahaya sürdü. Savunmada Van Der Wiel sağbeke dönerken orta alanda ise Mehmet Topal, Salih Uçan ve Ozan Tufan üçlüsü şans buldu.

VOLKAN KALEYE DÖNDÜ
Geçtiğimiz sezonun son haftasında fıtık ameliyatı olan ve bu sezon resmi ve özel hiç bir maçta kalesinde görev yapamayan Volkan Demirel Grasshopper maçında kalesinde döndü. Kulübede Fabiano yer alırken Monaco maçlarında kaleyi koruyan Ertuğrul ise 18 kişilik kadroda yer bulamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!