Fenerbahçe 3-0 Gaziantepspor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 3-0 Gaziantepspor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2012 20:01

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe sahasında Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadelede sarı lacivertliler 32. dakikada Mehmet Topal'ın golüyle soyunma odasına 1-0 önde gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında da çok rahat bir oyun sergileyen Fenerbahçe, 79. dakikada Sow ve 84. dakikada Kuyt'ın golleri ile 3 puanı 3 golle aldı.

MAÇTAN KARELER - Emre Oktay, Süleyman Arat, Semih Bahadır ve Adem Kabayel'in objektifinden

Hürriyet
Maçın 66. dakikada Fenerbahçeli bir kadın taraftar sahaya girdi...

ALEX Mİ KOCAMAN MI HAKLI? İŞTE CEVABI - ANKET

Hakemler: Halis Özkahya, Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler
Fenerbahçe: Mert Günok, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz (Dk. 78 Caner Erkin), Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Krasic (Dk. 63 Cristian), Sow (Dk. 85 Recep Niyaz), Kuyt
Gaziantepspor: Karcemarskas, Binya, Kecojevic, Şenol Can, Ivan de Souza (Dk. 72 Ekrem Dağ), Ismael Sosa (Dk. 46 Cenk Tosun), Serdar Kurtuluş, Yasin Pehlivan, Turgut Doğan Şahin (Dk. 72 Bekir Ozan Has), İbricic, Muhammet Demir
Goller: Dk. 32 Mehmet Topal, Dk. 78 Sow, Dk. 84 Kuyt (Fenerbahçe)
Sarı Kart: Dk. 28 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

Haberin Devamı

"ALEX NEREDE?"

Tribünlerdeki Fenerbahçeli taraftarlar, dakikalarca "Aykut söyle Alex nerede" diye slogan attı...,

MAÇIN AYRINTILARI

KADIKÖY'DE MÜTHİŞ SERİ

"ALEX OYNASA NE YAPACAKTI?"

FENERBAHÇE TARAFTARI TERÖRÜ PROTESTO ETTİ

Fenerbahçe taraftarları, takımlarının Gaziantepspor ile yapacağı lig maçı öncesinde son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etti. Sarı-lacivertli kulübün cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların izleyebileceği Gaziantepspor maçı öncesi Türk ve Fenerbahçe bayraklarıyla Kadıköy'de Bahariye Caddesi'nin girişindeki Boğa heykelinin önünde toplanan kadın ve çocuk taraftarlar, bir süre “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” şeklinde slogan attılar. Bazı erkek taraftarların da destek verdiği protestoda “Gaziantepli kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz”, “Gaziantep başınız sağ olsun” yazılı pankartlar açıldı. İstiklal Marşı okuyan taraftarlar, daha sonra sık sık “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye slogan atarak, stada doğru yürüdüler. Yürüyüş sırasında çevreden de katılanlarla sayıları artan taraftar topluluğu, stat önünde de bir süre protestolarını sürdürdü. Bu arada, protestoda iki taraftarın açtığı “Alex'inle Aykut'unla çok yaşa Fenerbahçe” yazılı pankart dikkati çekti.

Hürriyet

Haberin Devamı

TRİBÜNLER KADIN VE ÇOCUKLARIN

Fenerbahçe-Gaziantepspor mücadelesini, sarı-lacivertli ekibin cezası nedeniyle sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocuklar izleyebildi. Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu'nun geçen sezondan itibaren başlattığı cezalı maçlara kadınlar ve 12 yaş altı çocukların alınması uygulamasıyla, Kadıköy'de 5. kez cezanın bu şekilde uygulandığı bir maça çıktı. Taraftarının neden olduğu saha olayları sebebiyle daha önce 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarına Kadıköy'de 2'şer maçlık cezalarla sezona başlayan sarı-lacivertliler, 2012-2013 sezonunda da aynı kaderi yaşadı. Sarı-lacivertli ekip bu sezon sahasındaki ilk 5 maçta cezalı. Maçtan saatler öncesinde Kadıköy çevresinde toplanmaya başlayan kadın ve çocuk taraftarlar, maçı adeta şölene dönüştürürken, büyük bir heyecan ve coşkuyla tribünlerdeki yerlerini aldılar. Bu maç için kadın ve çocuk taraftarlara dağıtılan bilet sayısının 40 bini aştığı öğrenilirken, tribünlerde bu sayının altında bir seyircinin yer aldığı görüldü. Bütün tribünlerde boşluklar göze çarparken, en çok boşluk Migros kale arkası tribününde oluştu.

Haberin Devamı

"SİYAH BANT YÜREĞİMİZDE"

Fenerbahçeli futbolcular sahaya, taraftarların önerisi doğrultusunda hazırlanan “Siyah bant yüreğimizde şehitler kalbimizde” yazılı pankartla çıktı. Futbolcular sahaya çıkarken, sosyal medyada başlatılan kampanyada Fenerbahçeli taraftarların önerisiyle hazırlanan bu pankartı taşıdılar. Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında Spartak Moskova karşısına, Gaziantep'te meydana gelen terör olayı nedeniyle siyah bantla çıkma isteği UEFA tarafından reddedilmişti. Meydana gelen terör olaylarına tepki gösteren Fenerbahçeli taraftarlar, tribünde “Bu vatan gururumuz şehitler onurumuz” yazılı pankart açarken, tribünler hep birlikte “Şehitler ölmez vatan bölünmez” tezahüratı yaptı. Karşılaşma, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısında ve Şırnak'taki trafik kazasında hayatını kaybeden şehitler, vefat eden TFF Etik Kurulu Üyesi Kemal Işkın Keleşoğlu, geçirdikleri trafik kazaları sonucu hayatlarını kaybeden Siirtspor Kulübü Başkanı Seyfettin Akarmut, 1461 Trabzon A2 takımı oyuncusu Burak Hacıhamzaoğlu ile geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Sarıyer'in eski futbolcu ve teknik adamlarından Yakup Kaptan ile vefat eden Galatasaraylı eski futbolcu Metin Kurt'un anısına 1 dakikalık saygı duruşunun ardından başladı.

Haberin Devamı



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!