Fenerbahçe 2 - 1 Antalyaspor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 2 - 1 Antalyaspor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2015 09:14

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 3'üncü hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Nani'nin son dakikada attığı frikik golüyle Antalyaspor'u 2 - 1 mağlup etti.

Haberin Devamı

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelede Fenerbahçe'nin gollerini 43 ve 90+5'te Nani kaydetti. Antalyaspor'un tek golü ise 70. dakikada Guilherme'den geldi.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 7'ye yükseltirken Antalyaspor 6 puanda kaldı.

MAÇTAN MUHTEŞEM KARELER / SÜLEYMAN ARAT- EMRE OKTAY - ADEM KABAYEL



Stat: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Ba (Dk. 46 Kadlec), Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza (Dk. 76 Alper Potuk), Diego, Nani, Van Persie, Fernandao (Dk. 63 Volkan Şen)
Antalyaspor: Fornezzi, Ömer Kandemir (Dk. 84 Lokman Gör), Celutska, Diego, Kvesic, Emre Akbaba (Dk. 39 Gusmao Guilherme), Kadir Bekmezci, Zeki Yıldırım, Emrah Başsan, Lazarevic (Dk. 63 Serdar Özkan), Eto'o
Goller: Dk. 42 ve 90+6 Nani (Fenerbahçe), Dk. 70 Guilherme (Antalyaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 29 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 67 Nani (Fenerbahçe)

Fenerbahçe 2 - 1 Antalyaspor


MAÇTAN NOTLAR:


ETO'O'DAN FENERBAHÇE TARAFTARLARINA BÜYÜK JEST
Karşılaşma öncesi ısınırken Fenerbahçeli taraftarlar tarafından alkışlanan Etoo bu sevgiye karşılık ısınmanın bitiminde tribünlere kadar giderek yanıt verdi. Kamerunlu yıldız futbolcu üzerindeki tişörtü çıkartarak tribünde bulunan bir taraftara verdikten sonra alkışlanarak soyunma odasının yolunu tuttu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE, LİDERLİĞE YÜKSELDİ
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 3. haftayı lider tamamladı.

Luis Nani'nin son saniyede attığı golle Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, puanını 7'ye yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe 2 - 1 Antalyaspor

NANI, FENERBAHÇE'DEKİ İLK GOLLERİNİ ATTI
Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Portekizli futbolcu Nani, sarı-lacivertli formayla resmi maçlardaki ilk gollerini kaydederken, takımına 3 puanı kazandıran isim oldu.

Karşılaşmanın 42. dakikasında Robin van Persie'nin ortasına ceza sahasında şık bir kafa vuruşu yapan Nani, topu filelere gönderdi. Nani, bu golle Fenerbahçe kariyerindeki 7. maçında ilk golüne imza attı.

Maçın 90+6. dakikasında da frikiği gole çeviren Portekizli yıldız, sarı-lacivertli forma altında gol sayısını 2'ye çıkardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe 2 - 1 Antalyaspor
BÖYLE VEDA GÖRÜLMEDİ!

Pereira kadroyu bozmadı
Fenerbahçe teknik direktörü Vitos Pereira, Atromitos kadrosunu cezalı olan Caner dışında bozmadı. Caner’in yerine Hasan Ali’ye şans veren Pereira, Ozan Tufan, Volkan Şen ve Alper Potuk’u kulübede oturttu.

Fenerbahçe 2 - 1 Antalyaspor

Tribünler doldu
Bu sezon 38 bin kombine satan Fenerbahçe tribünleri Antalyaspor maçında da doldu. Yaklaşık 45 bin taraftar Kadıköy’de mücadeleyi izlerken takımlarına büyük destek verdiler.

İLK GOLÜN ASİSTİ VAN PERSIE'DEN
Nani'nin kaydettiği ilk golde sarı-lacivertlilerin iki yıldız futbolcusunun imzası vardı. Hollandalı yıldız futbolcu Van Persie, gol öncesi şık hareketlerle pozisyonu başlattı. Daha sonra soldan ceza sahasına giren Hollandalı futbolcu, güzel bir asist yaparak Nani'nin topu kafayla ağlara göndermesine yardımcı oldu.


NANI COŞTU, COŞTURDU
Öte yandan Nani'nin galibiyet golünden sonra sarı-lacivertli futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Golden sonra sarı-lacivertlililerin bütün yedek kulübesi sahaya girerek sevinç gösterilerinde bulundu. Nani de maçtan sonra uzun süre sahada kalarak taraftarlarla mutluluğunu paylaştı.


ANTALYASPORLULAR MAÇTAN SONRA İTİRAZ ETTİ
Antalyaspor teknik heyeti ve futbolcular, Nani'nin attığı frikik golünden önce faul olmadığı gerekçesiyle hakem Bülent Yıldırım'a itiraz etti.

Nani'nin golünden sonra maçı bitiren Yıldırım'ın çevresini saran teknik heyet ve futbolcular, hakeme tepkilerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe 2 - 1 Antalyaspor
MAHMUT USLU'DAN MEHMET ALİ ŞAHİN'E SERT CEVAP



Ozan Tufan, Fenerbahçe formasıyla ilk kez Kadıköy'de
Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan transferi Ozan Tufan, ilk kez Kadıköy'deki bir maçta kadroya dahil oldu. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde transferinden birkaç gün sonra oynanan Eskişehirspor maçında kadroya alınmayan Ozan, UEFA Avrupa Ligi'nde Atromitos maçında ise UEFA listesinde yer olmadığı için kadroya girememişti. Geçen hafta Çaykur Rizespor karşısında sarı-lacivertli formayı ilk kez giyen genç futbolcu, Fenerbahçe formasıyla ilk kez Kadıköy'de 18 kişilik maç kadrosuna girdi.

Fenerbahçe 2 - 1 Antalyaspor
FENERBAHÇE İSTEDİ, LEVERKUSEN ALDI

SAKATLIKLAR NEDENİYLE OYUN ÇOK DURDU
Karşılaşmada oyun, sakatlıklar sebebiyle sık sık durdu.

Haberin Devamı

Özellikle Antalyasporlu futbolcular çok fazla sakatlık yaşarken, hakem Bülent Yıldırım bu yüzden maçı sıklıkla durdurmak zorunda kaldı.

Sarı-lacivertli taraftarlar da bu duruma ıslıklarla tepki gösterdi. Maçın 34. dakikasında Antalyaspor'da Emre Akbaba sakatlanırken hakem Yıldırım, Fenerbahçe atağı sırasında maçı durdurunca sarı-lacivertli futbolcuların da tepkisiyle karşılaştı.

Yıldırım ilk yarıya 4, ikinci yarıya ise 5 duraklama dakikası ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!