Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2015 16:59

Fenerbahçe, 2015-16 sezonunun açılış maçında konuk ettiği Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etti. Oyunun tamamında rakibine büyük üstünlük sağlayan sarı lacivertlilerin gollerini Sow (Dk.45) ve Fernandao (Dk.45+3) attı. Eskişehirspor'da Causic, ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. Fenerbahçe'nin fllaş transferlerinden Nani, 90 dakika sahada kalırken, Robin van Persie 63. dakikada oyuna girdi.

Haberin Devamı

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Fırat Aydınus, Alekş Taşçıoğlu, Arkın Akgöl
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Alves, Ba, Hasan Ali Kaldırım, Meireles (Dk. 62 Mehmet Topal), De Souza, Nani, Diego (Dk. 74 Alper Potuk, Sow, Fernandao (Dk. 63 Van Persie)
Eskişehirspor: Ali Şaşal Vural, Toko, Birol Parlak, Sezgin Coşkun, Anıl Karaer, Lawal, Causic, Alpaslan Öztürk (Dk. 46 Defederico), Onur Bayramoğlu (Dk. 46 Kaan Kanak), Ben Khalifa, Gekas (Dk. 66 Emre Güral)
Goller: 45+1 Sow, 45+4 Fernandao (Fenerbahçe)
Kırmızı kart: Dk. 58 Causic (Eskişehirspor)
Sarı kartlar: Dk. 25 Toko, Dk. 30 Birol Parlak (Eskişehirspor), Dk. 82 De Souza (Fenerbahçe)

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor

Haberin Devamı

75 GÜNLÜK HASRET BİTTİ
Futbolseverlerin Spor Toto Süper Lig hasreti, 75 gün sonra Fenerbahçe-Eskişehirspor maçıyla sona erdi. Spor Toto Süper Lig'de, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) merhum başkanı Hasan Doğan'ın adının verildiği 2015-2016 sezonu, 75 günlük aranın ardından Kadıköy'deki maçla başladı. Öte yandan Fenerbahçe'de 30 Haziran'da oynadığı ve 2-0 kazandığı Kasımpaşa maçından sonra tekrar Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda lig maçına çıktı.

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor
KADIKÖY'DE GOLLER İŞTE BÖYLE GELDİ

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor

FENERBAHÇE'DE İKİ EKSİK
Sarı lacivertli takımda, geçen sezondan cezası bulunan Caner Erkin’in yanı sıra, sakatlığı devam eden Gökhan Gönül kadroda yer almadı.

PEREIRA 4 YABANCIYI KADROYA ALMADI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Eskişehirspor maçı kadrosuna 4 yabancı oyuncuyu almadı. 18 kişilik maç kadrosuna en fazla 11 yabancı futbolcu alınabilmesi nedeniyle Stoch, Kadlec, Krasic ve Holmen kafileye dahil edilmedi. Robin van Persie ise son anda kadroya dahil oldu.

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor
MEHMET TOPAL: KUMARA VERECEĞİM PARAYLA YÜZLERCE ÇOCUK OKUTURUM

VOLKAN DEMİREL 'HEM 300 HEM 400' DEDİ!
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Eskişehirspor karşısında Süper Lig'de 300, sarı-lacivertli forma altında ise 400. maçına çıktı. İlk Süper Lig maçına Fenerbahçe'de 2003 yılında çıkan Volkan Demirel, Eskişehirspor karşılaşmasında iki heyecanı birden yaşadı. Sarı lacivertlilerle 14. sezonunu geçiren Volkan, ligde 300., toplamda da Fenerbahçe formasıyla 400. karşılaşmasını oynadı. Fenerbahçe'nin 69 defayla Avrupa kupalarında en fazla forma giyen ismi olan Volkan, yerel kupalarda ise 31 kez sahaya çıktı.

SÜLEYMAN ARAT'IN OBJEKTİFİNDEN FENERBAHÇE-ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ EN GÜZEL KARELERİ

Haberin Devamı

YENİLERİN İLK LİG MAÇI
Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Vitor Pereira ile yeni transferler Josef de Souza, Luis Nani ve Abdoulaye Ba ilk Spor Toto Süper Lig maçına çıktı. Ba ilk kez bir resmi maçta sarı lacivertli formayı giyerken, diğer yeni transferler Fernandao ile Şener Özbayraklı, Fenerbahçe'yle ilk Süper Lig maçlarını oynadı.

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor

Fenerbahçe taraftarları sezonun ilk maçında tribünde özel gösteriler yaptı.

TRİBÜNDE 40 BİN FENERBAHÇELİ
Fenerbahçeli taraftarlar ligin ilk hafta maçına büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar stadın tamamına yakınını doldururken, 40 bini aşkın sarı-lacivertli sporsever takımına destek oldu. Taraftarlar maraton tribününde futbolcuların sırtı dönük olarak posterlerini açtı. Posterlerin üzerinde ise "We belive in you (Size inanıyoruz)" yazısı dikkati çekti. Okul Açık Tribünü'nün üst kısmında ise dev Fenerbahçe bayrağı açıldı. Karşılaşmayı Eskişehirsporlu yaklaşık 300 kadar taraftar da kendilerine ayrılan tribünde takip etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor
PEREIRA: RONALDO VE MESSI'Yİ GETİRMEYE KARARLIYIM!



SKIBBE KALECİ BOFFIN'İ İSTANBUL'A GETİRMEDİ
Eskişehirspor'da cezalı oyuncu bulunmazken, sakat Kamil Ahmet bu maçta sahne alamayacak. Ancak teknik direktör Skibbe, takımdan ayrılması söz konusu olan kaleci Boffin ile Aytaç, Muarem, Engin ve Mongogu'yu maç kadrosuna almadı.

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor
İŞTE FENERBAHÇE'NİN STOCH KARARI

MEHMET TOPAL'A BÜYÜK DESTEK
Sarı lacivertli taraftarlar, hafta içi aracına kurşun isabet eden futbolcuları Mehmet Topal'a büyük destek verdi. Maça yedek kulübesinde başlayan milli futbolcuya sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, "Hepimiz ölelim, Mehmet Topal yaşasın" ve "Sana bunu yapanlar hesabını verecek" tezahüratları yaptı.

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor

Taraftarlar, maçı tribünde izleyen Volkan Şen ve Ozan Tufan'a büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

OZAN TUFAN VE VOLKAN ŞEN TRİBÜNDE
Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan transfer ettiği Ozan Tufan ve Volkan Şen, karşılaşmayı tribünden izledi. TFF'ye isimleri bildirilmesine rağmen henüz takımla çalışma fırsatı bulamayan iki futbolcu, Eskişehirspor maçını locadan takip etti.

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor

VAN PERSIE'NİN MİNİK HAYRANI LOCADA!
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız futbolcu Van Persie'yi transfer etmesinin ardından üzüntünden ağlayan minik Manchester United taraftarı Louis Diamond, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın davetlisi olarak Eskişehirspor maçını tribünden izledi. Minik taraftar ve ailesi sarı-lacivertlilerin Eskişehirspor'la oynadığı Spor Toto Süper Lig maçını locadan takip etti.

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor
VAN PERSIE HAYRANI KÜÇÜK İNGİLİZ İSTANBUL'U GEZDİ

Haberin Devamı

U21 MAÇINI FENERBAHÇE KAZANDI: 2-0
U21 Ligi ilk hafta maçında Fenerbahçe, Eskişehirspor'u 2-0 yendi. Sarı lacivertlilerin gollerini Ahmethan (Dk.10) ve Ramazan (Dk.58) attı.

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor
FENERBAHÇE FORMASINA 4 SPONSOR BİRDEN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!