FENER YİNE DAĞITTI 1-1

Güncelleme Tarihi:

FENER YİNE DAĞITTI 1-1
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kocaeli deplasmanında da 2 puan bıraktı

Ligde berabere kalma rekoruna koşan sarı lacivertli takım, bu seriye bir halka da Körfez'de ekledi. Boliç, enfes kafa golüyle F.Bahçe'yi öne geçirdi. Kocaelispor Cem Sinan ile karşılık verdi.

Yine Kaptan Rüştü

F.Bahçe, küme düşme hattında yer alan Körfez ekibi karşısında kaybettiği iki puanla, şampiyonluk şansını sıfıra indirirken, ikincilik iddiasını da zayıflatmaya başladı. Körfez'de beklenen oyununu sergileyemeyen sarı lacivertli takımda, Rüştü ve Abdullah özverili futbollarıyla sahanın en başarılı isimleri oldular.

LİGDE şampiyonluktan çok ikincilik hesapları yapan Fenerbahçe, Kocaelispor deplasmanından da galibiyet çıkaramadı: 1-1. Sarı lacivertli takım böyle bu sezon 5. kez sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı.

DAKİKA: Tayfun'un kornerden gelen topuna Alpay yükseldi. Vuruşunda defansa çarpıp tekrar kornere çıktı.

DAKİKA: Soner'in geriye çıkardığı topa Mirkoviç çok sert vurdu. Rüştü bu topu yatarak kontrol etti.

DAKİKA: Ani gelişen Fenerbahçe atağında Abdullah'ın ara pasını Moldovan yerden altı pasa gönderdi. Ogün bomboş pozisyonda topu ayağının altından kaçırınca F.Bahçe mutlak bir golden oldu.

DAKİKA 25 : Fenerbahçe'nin golü geldi. Sarı lacivertliler Kocaelispor ceza alanının sağından kazandığı serbest vuruşu Abdullah kullandı. Ceza alanında yükselen Boliç kafayı vurdu. Top Stingaciu'nun müdahalesine rağmen ağalarla bluluştu: 0-1.

DAKİKA: Dobrowski, Fenerbahçe ceza yayının hemen dışından serbest vuruş kullandı. Top Rüştü'den döndü. Topla buluşan Serdar kaleye doldurdu. Rüştü, 3 Kocaelisporlu futbolcunun arasından topu alarak gole izin vermedi.

DAKİKA: Abdullah'ın pasıyla cezaalanın sol çaprazında topla buluşan Ogün sert vurdu. Stingaciu'yu geçen top yan direğe çarparak auta gitti. İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

DAKİKA: Saffet'in pasında, Moldovan sol çaprazda Stingaciu ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunu Stingaciu ayaklarıyla önledi.

DAKİKA 53: Ogün'ün yaptığı hatadan yararlanan Cem Sinan defansın göbeğindeki boşluktan ceza alanına girdi. Kalesini terkeden Rüştü'nün üzerinden sağ ayağıyla aşırtma vuruşla skoru eşitledi: 1-1.

Maçın geri kalan dakikalarında her iki tarafın çabası sonucu değiştirmeyince karşılaşma 1-1 bitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!