Fener-Trabzon dostluğu bitmiştir

Güncelleme Tarihi:

Fener-Trabzon dostluğu bitmiştir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2013 00:36

Şenol Güneş, güzel günlerin geride kaldığını söyledi.

Haberin Devamı

Deneyimli teknik adam, “Ortada bir ganimet var, bunu paylaşalım anlayışı var. Biz kupayı aldığımızda her şey bitecek mi? Bizim aldığımız kupa haksızsa, ben o kupayı istemem zaten” dedi.

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe Kulübü ile aralarındaki iplerin artık koptuğunu söyledi. Beyaz TV’ye konuşan deneyimli hoca, 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe ve Trabzonspor’un büyük zararlar gördüğünü kaydederek, “İki takım güzel bir yarış yaparken, iki takım kavga eder duruma geldi, zarar gördü. Suç kimdeydi? Kim ne yaptı? Trabzonspor bir suç işlediyse cezasını çeksin. Ben işlediysem ben de çekeyim. Ama ben işlemediysem, bundan neden zarar göreyim, bunu anlamış değilim” dedi.

‘Haksız kazanırsam mutlu olamam’

Haksız bir başarı istemediğini ifade eden Şenol Güneş, “Bütün Türkiye’nin servetini elde ettim, ama haksız elde ettim. Ben mutlu olamam. Ben haksız bir maç alıyorsam, bunun altında ezilirim” diye konuştu.
Deneyimli hoca, “F.Bahçe ile Trabzonspor arasındaki dostluk bitmiştir. Bu dostluğu kaybettik. Bu çok kötü bir şey” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘BENİ NEDEN ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE ALDIN?’

Kupayı ‘ganimet’ olarak tanımlayan bordo mavili teknik adam, “Ortada bir ganimet var, bunu paylaşalım anlayışı var. Biz kupayı aldığımızda her şey bitecek mi? Bizim aldığımız kupa haksızsa, ben o kupayı istemem zaten. Ne yapayım o kupayı. Haksız bir kupa neye yarar. Ama hakkımsa almalıyım. O zaman beni neden yolladın Şampiyonlar Ligi’ne? Ben o zaman bir sürü transferler yaptım. Onun bana zararı oldu. Maddi manevi kayıplar bizim için de oldu, diğer takımlar için de oldu. Hala da olacak. Bana göre 50 yılda kapanmaz bu iş” şeklinde konuştu.

Kimin hakkı yendi?

HERKESİN hakkını araması gerektiğini ifade eden Şenol Güneş, “Fenerbahçe hakkının yenildiğini söylüyor. Hakkını araması lazım. Trabzonspor diyor ki “bana haksızlık yapıldı.” Yazılan raporlarında polis, savcı mahkemede çıkanlara göre söylüyor bunu. Burada kime haksızlık yapıldığının belirlenmesi lazım” dedi.

Hakemleri de kaybettik

HAKEMLERİN de artık eskisi gibi olmayacağını kaydeden Şenol Güneş, “Bir rapor yazıp ta karşılığında kişiliği ve hakemlik mesleği ezilirse, hakem bir daha o kararı veremez” dedi. Fırat Aydınus’un Trabzonspor’un aleyhine çalıştığını kaydeden deneyimli hoca, “Fırat Aydınus geçen sezon 6-7 maçımıza geldi, hepsinde aleyhimize kararlar verdi, bizi doğradı” dedi.

Haberin Devamı

Giray Kaçar büyük kayıp

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, Giray Kaçar’ın 1.5 aydır ağrılarından ötürü şikayetleri olduğunu belirterek, “Araştırılma yapılmasına rağmen bir şeyler çıkabiliyor. Araştırılmalar devam ediyor ama şu anda görünen aramızda olmayacağı. Giray bizim için büyük kayıp” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!