Fener mi asla,

Güncelleme Tarihi:

Fener mi asla,
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

G.Saraylı Sergen, dünya takımında oynadığını kaydetti ve ekledi

Sarı kırmızılı takımın yıldızı, ‘‘Beni bu yuvadan koparmaya Fener'in gücü yetmez’’ derken, babası Özen Yalçın da, ‘‘F.Bahçe agora meyhanesi gibi. Kim gitse başı dönüyor. Sergen bu saatten sonra F.Bahçe'yi gitmeye kalksa yakasına yapışırım’’dedi.

Bomba gibi sözler

G.Saray'da sergilediği futbol ve attığı gollerle gündemi belirleyen Sergen Yalçın son günlerde F.Bahçe'ye döneceği ileri sürülmesine sert tepki göstererek, ‘‘Galatasaray yönetimi, Fatih Terim ve arkadaşlarım bana sahip çıktılar. Beni bu yuvadan koparmaya Fenerbahçe'nin gücü yetmez’’ dedi.

Hiçbirine değişmem

G.Saray'ın bir Avrupa takımı olduğunu vurgulayan Sergen şöyle konuştu: ‘‘Dünya listelerinde Top 10'da yer alan G.Saray'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum. R.Madrid, Barcelona, M.United gibi takımları Galatasaray'a değişmem. Türkiye'de şampiyonlukları ve zaferi düşünen tek takım G.Saray.’’

3 hafta sonra görün

Fatih Terim'in en zor gününde yanında olduğunu belirten Sergen sözlerine şöyle devam etti ‘‘Terim hep dürüst. Ben şu anda yüzde 50 kapasite ile oynamaya çalışıyorum. Üç hafta sonra sahalarda istenilen Sergen'i izlettireceğim. Bir çok teklif var ama hepsini gözüm kapalı reddettim.’’

Beşiktaş’a üzüldüm

Beşiktaş'tan ayrılırken bir yöneticinin kendisine, ‘‘Şu kulüpte senin gibi iki Sergen daha olsaydı onları da satardık, trilyonlarımız olur inşaatlar yapardık’’ demesini üzüntü ile dinlediğini ifade eden Sergen Galatasaray'da ise mutluluğun doruk noktasını yakaladığını belirtti.

O defter kapandı

Fenerbahçe'ye dönmesinin bundan sonra mümkün olmadığını ileri süren Sergen ‘‘O defter benim için kapandı. Hiç bir güç beni Fener'e götüremez. Bundan böyle G.Saray'ın başarıları için ter dökeceğim. G.Saray taraftarının bana olan ilgisi ve sevgisi benim için en büyük doping’’ yorumunu yaptı.

Babası da dolu

Sergen'in babası Özen Yalçın ise F.Bahçe Kulübü için, ‘Agora Meyhanesi’ benzetmesini yaparak, ‘‘Orada bir takım çıkarcı insanlar var. F.Bahçe Sergen'i almaya teşebbüs etmesin önce ben oğlumun yakasına yapışır göndermem. Terim'in düşünceleri bizim için herşeyden önce gelir’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!