Fener Mesire Alanı'nda çalışma sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Fener Mesire Alanında çalışma sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 14:52

Fener Mesire Alanı'nda çalışma sürüyor

Haberin Devamı

 

GAZİPAŞA, (DHA) - ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi Fener Mesire Alanı'ndaki çalışmalar sürüyor.

Gazipaşa Fener Mesire Alanı'nda çalışmalar sürüyor. Gazipaşa Belediyesi'nin Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan 29 yıllığına kiraladığı 55 dönümlük bölgede mesire alanı oluşturmak isteyen belediye, çalışmalara 22 Mart'ta başladı. Hafriyat çalışmalarının yapıldığı bölgede yol açma çalışmaları tamamlandı.

Taş duvar, otopark, piknik alanlarının oluşturulması ve parke kaldırım, yol çalışmalarına 15 güne kadar başlayacaklarını belirten Belediye Başkanı Adil Çelik, bölgenin elektrik, kanalizasyon ve su gibi altyapı çalışmalarına da başlandığını söyledi.

55 dönüm alan içerisinde spor alanı destek binası, yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, 34 kameriye, ibadethane, 5 yöresel ürün satış atölyesi, 61 araçlık otopark, depo, giriş kontrol binası, idari tesis binası, kır kahvesi, kır lokantası, gözlem kulesi ve tuvaletler gibi unsurların yer alacağını vurgulayan Başkan Çelik, "Mesire alanımızda önümüzdeki haziran ayı sonu, temmuz ayı başı gibi inşallah piknik yapmaya başlayacağız. Mesire alanımızın tamamını ise 2018 yılı yazına yetiştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!