Fener ile Trabzon’a sıfır tolerans

Güncelleme Tarihi:

Fener ile Trabzon’a sıfır tolerans
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2012 00:18

F.Bahçe ile Trabzon arasında yaşanan gerginliği üzüntüyle takip ettiklerini söyleyen Düren, “Bu ve benzeri davranışlara tolerans göstermeyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Basın Sözcüsü Mete Düren, Fenerbahçe ile Trabzonspor kulüpleri arasında yaşanan gerginliği kaygıyla takip ettiklerini söyledi.

TFF’nin internet sitesinde yer alan açıklamasında Düren, “Türk futboluna yön veren, bu konuda sorumluluk sahibi olan iki güzide kulübümüz  arasında cereyan eden ve hoş olmayan açıklamaları  kaygıyla  izlemekteyiz” ifadelerini kullandı. Türk futbolunun içinde bulunduğu olağanüstü durum sebebiyle, başta kulüp yöneticileri olmak üzere, futbolun içindeki tüm bireylerin sağduyu göstermesinin gerekliliğine dikkat çeken Mete Düren, şunları söyledi: “Süper Final müsabakaları öncesi, camialar arasında gerginliklere ve istenmeyen  olaylara sebep olabilecek çeşitli açıklamalardan kaçınılması hususunu bir kez daha hatırlatmak gereği hissedilmiştir. Topluma olumsuz örnek olan bu tarz yaklaşımların Türk futbolundan arındırılması için çaba gösteren Futbol Federasyonumuzun, bu ve benzeri davranışlara tolerans göstermeyeceğini hatırlatmak isteriz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!