Fener’den 3’luk füze 1-0

Güncelleme Tarihi:

Fener’den 3’luk füze 1-0
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

İstanbulspor'u tek golle devirip üç puanın sahibi oldular

Kongre heyecanı yaşayan sarı lacivertliler, ligde peşpeşe aldığı bir galibiyet bir beraberlik serisini Tayfun'un nefis golüyle bozup, üstüste ikinci maçını kazandı.

Rüştü'nün son andaki sakatlığıyla kaleye geçen üçüncü kaleci Oğuz'un başarılı kurtarışlarıyla dikkat çektiği maçta, sarı lacivertliler gole daha yakın olan taraftı. İlk 45 dakikada Abdullah'ın ve ikinci yarıda da Ogün'ün vuruşlarında top direkleri geçemedi. 30. sayfada

FENERBAHÇE, bir galibiyet, bir yenilgi serisini İstanbulspor karşısında bozdu. Sarı lacivertliler Altay'ın ardından dün de İstanbulspor'u devirerek, üstüste ikinci galibiyetini aldı: 1-0.

DAKİKA : Moldovan sağdan ceza alanına girip altıpasa çıkardı. Topla buluşan Preko'nun düşerken yaptığı vuruşta kaleci Haluk topu çeldi. Emre tehlikeyi çizgiden kafayla uzaklaştırdı.

DAKİKA : Abdullah'ın sağdan korner atışında Ogün'ün kafayla aşırttığı topa Moldovan da kafayla vurdu. Haluk gole izin vermedi.

DAKİKA : Abdullah'ın ceza alanının sol çaprazından sert şutunu kaleci Haluk çeldi, top üst direkten kornere çıktı.

DAKİKA : İlkan'ın sağdan ortasında Demiroviç'in yakın mesafeden kafa vuruşunu kaleci Oğuz yatarak önledi ve mutlak gole engel oldu.

DAKİKA : Ogün'ün pasıyla ceza alanına sokulan Preko'nun ortasında Moshoeu'nun sert vurduğu top yandan auta gitti.

DAKİKA : Petkov'un yaklaşık 20 metreden çok sert şutunu kaleci Oğuz çift yumrukla çeldi, Saffet tehlikeyi uzaklaştırdı.

DAKİKA : Tayfun'un sağdan ortasında Abdullah ceza yayı üzerinden gelişine vurdu, kaleci Haluk tehlikeyi önledi.

İlk yarı golsüz sona erdi.

DAKİKA : Johnson'un ara pasında ceza alanına sokulan Kemalettin kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşu çok kötü olunca top auta çıktı.

DAKİKA : Ogün'ün pasında Tayfun ceza yayı üzerinden sert vurdu, top üstten auta çıktı.

DAKİKA : Tayfun, orta sahadan aldığı topla ceza alanına doğru ilerlerken yaklaşık 25 metreden çok sert vurdu, meşin yuvarlak direk bidinden ağlarla buluştu: 1-0.

DAKİKA : Ogün, pres yaparak aldığı topla ceza alanına girdi; aut çizgisinden çok sert vuruşunda, meşin yuvarlak yan direkten geri döndü. F.Bahçe sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!