Fener de sordu

Güncelleme Tarihi:

Fener de sordu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2011 00:00

Ezeli rakipleri bu defa da bir dünya yıldızı için kapışıyor. Galatasaray’ın transferi için büyük uğraş verdiği Fildişili futbolcunun menajerine ulaştık ve ilginç bir bilgi aldık: “Fenerbahçe Kulübü’nden Hasan Çetinkaya da sürekli arayıp Didier Drogba ile ilgili bilgi alıyor.”

Haberin Devamı

F.BAHÇE'DEN DROGBA AÇIKLAMASI

GALATASARAY ile Fenerbahçe, yeşil sahaların ardından transferde de yine birbirlerine rakip oldu. Geçen yıl Chelsea’de forma giyen Miroslav Stoch için yarışan iki ezeli rakip bu kez yine aynı takımdan bir dünya yıldızı olan Didier Drogba için nabız yokluyor. Galatasaray’ın 1 aydan bu yana transfer etmek için uğraş verdiği ünlü golcü ile Fenerbahçe Kulübü de temasa geçti.

G.Saray’a “Evet” demedi

Olayın perde arkasına indiğimizde ilginç detaylara ulaştık. Drogba, henüz Galatasaray’a ‘Evet’ yanıtı vermemişti. Ancak dün transfer kulislerinde Fildişi Sahilli golcünün, sarı kırmızılı kulüple anlaştığı bilgisi yayıldı. Halbuki sarı kırmızılılar, Ujfalusi, Reyes ve Forlan transferlerine kanalize olmuş, Drogba ise gündemden düşmüştü.

Haberin Devamı

Chelsea ile anlaşamadı

Biz de yaptığımız inceleme sonrası Didier Drogba’nın FIFA menajeri Seydi Thierno’ya ulaştık. Galatasaray ile ilgili gelişmeyi sorduğumuzda Thierno çok önemli bir açıklamaya imza attı. “Chelsea ile yeni mukavele konusunda anlaşamadık, teklifleri değerlendiriyoruz” diye konuşan Thierno’ya, “Türkiye’den Fenerbahçe’nin de Drogba ile temasa geçtiği bilgileri duyduk. Doğru mu?” diye sorduk.

Niang’ın yerine Drogba

Thierno, “Evet” dedi ve ekledi: “Şöyle bir konu var. Fenerbahçe Kulübü’nden Hasan Çetinkaya da sürekli arayıp Didier Drogba ile ilgili bilgi alıyor.” Böylece transfer kulislerinde konuşulan Fenerbahçe’nin Niang’ı, iyi bir bonservis bedeli karşılığında elinden çıkarıp, yerine ise dünyaca ünlü yıldız Drogba’yı getir-me planları, bu futbolcunun menajeri tarafından da doğrulanmış oldu.

Thierno, sarı kırmızılı kulüp ile Drogba pazarlığında geldikleri son durumu ise şu sözlerle anlattı: “2 hafta önce Galatasaray’la bir görüşme yaptık. Bu görüşmede, Didier Drogba’nın Chelsea’deki durumuna göre teklifi değerlendireceğimizi belirttik. Ancak şu anda mukavele uzatma konusunda Chelsea ile anlaşamadık. Dolayısıyla G.Saray’a gelebileceğimizi bildirdik.”

DROGBA G.SARAY'LA ANLAŞTI

DİDİER DROGBA KiMDiR?

-Tam adı: Didier Yves Drogba Tebily
-Yaş: 33
-Mevkii: Forvet
-Boy: 1.89 cm
-Oynadığı takımlar: Le Mans 64 maç, 12 gol (1998-2002), Guingamp 45 maç, 20 gol (2002-2003), Marsilya 35 maç, 19 gol (2003-2004), Chelsea 202 maç, 95 gol (2004-)
-Milli takım: Fildişi Sahilleri (2002-) 74 maç, 49 gol

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!