Fener Baliç'le güzel: 3-1

Güncelleme Tarihi:

Fener Baliçle güzel: 3-1
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Erzurum’u süper yıldızın etkili oyunu ile devirdiler. Fenerbahçe, Almanya kampı dönüşündeki ilk hazırlık maçında 1.Lig'in yeni takımı Erzurumspor'u Sergio (penaltıdan), Baliç ve Boliç'in golleri ile geçti. Konuk ekibin tek sayısı Abdülkadir'den geldi...

Baliç fırtınası

Fenerbahçe, dünkü maçta yenik duruma düşmesine rağmen çabuk toparlandı ve kendisini galibiyete getiren golleri buldu. Bu galibiyette en büyük pay hiç şüphesiz Baliç'indi. Mükemmel oynayan, nefis bir gol atan, bir golün pasını veren Boşnak futbolcunun bir şutu da direkten döndü.

Fenerbahçe, Almanya kampı dönüşünde yaptığı ilk hazırlık maçında Erzurumspor'u 3-1 yendi.

4. dakikada Sergio, Baliç'i soldan kaçırdı, ceza alanına çaprazdan giren Boşnak asıllı futbolcunun sert şutu direğin üstünden auta çıktı.

7. dakikada Moshoeu'nun arapasıyla ceza alanına giren Sergio, müsait pozisyonda sert vurdu, top yan ağlarda kaldı.

37. dakikada Erzurumspor öne geçti. Abdülkadir, yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest vuruşta topu Rüştü'nün ulaşamayacağı köşeye bıraktı: 0-1.

39. dakikada skora eşitlik geldi. Sergio ceza alanına girdi, rakibinden sıyrılırken tekme yedi. Hakemin verdiği penaltıyı Brezilyalı futbolcu topu filelerle buluşturdu: 1-1. Devre 1-1 sona erdi.

58. dakikada Baliç yaklaşık 35 metreden müthiş bir şut çıkardı, top iki direği birleştiren köşeden oyun alanına döndü. Fenerbahçe, 70. dakikada öne geçti. Tayfun'un orta alandan uzun topu ile ceza alanına sokulan Baliç, çok sert vurdu, kaleci Prunea şimşek gibi gelen topta çaresizdi: 2-1.

Maçın yıldızı Baliç soldan nefis ortaladı, bomboş pozisyondaki Boliç'e kafayı vurmak kaldı: 3-1.

STAT: Fenerbahçe

HAKEMLER: Orhan Erdemir (**), Nusret Bilen (**), Cüneyt Çakır (**)

FENERBAHÇE: Rüştü (**)- İlker (**), Uche (**) (Dk.65 Serkan **), Högh (***) (Dk.46 Mustafa **), Erol (**)- Tayfun (**), Moshoeu (**) (Dk.46 Metin **), Kemalettin (**), Baliç (****)- Moldovan (*) (Dk.65 Faruk *), Selçuk (****) (Dk.3 Sergio **) (Dk.44 Boliç **)

ERZURUMSPOR: Prunea (**)- Kürşat (**), Alpaslan (**), Beganoviç (**), Ömer (*)- Soner (***) (Dk.82 Hüseyin), Zafer (**), Ali (**), Abdülkadir (***) (Dk.58 Burak **)- Altay (**) (Dk.86 Neagde), Coşkun (*) (Dk.70 Erkan *)

GOLLER: Dk.37 Abdülkadir, Dk.39 (penaltıdan) Sergio, Dk.70 Baliç, Dk.89 Boliç

SARI KART: Sergio (F.Bahçe)

KIRMIZI KART: Dk.87 Ömer (Erzurum)

SEYİRCİ- HASILAT: 7 bin 993 - 7 milyar 237 milyon






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!