Fener alayı çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Fener alayı çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 12:54

Fener alayı çağrısı

Haberin Devamı

 

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD), yarın düzenlenecek fener alayı için Antalyalılara 'bayrağını da al gel' çağrısında bulundu.

Antalya'da 2012 yılından itibaren her 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenen ve Konyaaltı Beach Park'tan başlayıp Cumhuriyet Meydanı'na kadar süren fener alayı, 28 Ekim Cumartesi günü saat 18.00'de yapılacak. Muratpaşa Belediyesi'nin düzenlediği ve ADD öncülüğünde 70'i aşkın sivil toplum örgütünün de 'Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu' olarak desteklediği yürüyüş için ADD Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş çağrıda bulundu.

Cumhuriyet Bayramı'nda Antalya halkı ve tüm kurumların bir arada bulunması çağrısında bulunan İbrahim Daş, 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'te Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni, aynı gün saat 18.00'de varyanttan Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyüş ve saat 19.00'dan itibaren Cumhuriyet Meydanı'ndaki Sümer Ezgü ve Bulutsuzluk Özlemi konseriyle 29 Ekim'de Konyaaltı Belediyesi'nin Mustafa Sandal konserine tüm Antalyalıları davet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!