Felipe Melo: Evet, çirkefim!

Güncelleme Tarihi:

Felipe Melo: Evet, çirkefim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2015 10:58

Futbolculuktaki başarısı kadar, karıştığı olaylarla da ünlü olan Felipe Melo, oyun stili hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray’dan ayrılarak Inter’in yolunu tutan Felipe Melo, oyun yapısı hakkında İtalyanları bilgilendirdi.

Çizme basınına konuşan Brezilyalı futbolcu, “Evet ben çirkef bir oyuncuyum. Oyun yapım böyle. Beni güçlü kılan da bu. Sertlik benim oyunumun bir parçası. Sarı kartlar göreceğim ancak benim doğamda rakibime gole gitmesi için izin vermek yoktur. Geçen sezon bir tane bile kırmızı kartım olmadığına dikkat çekmek isterim” dedi.

INTER, TELLES'İN TAPUSUNU İSTİYOR
Roberto Mancini’nin çalıştırdığı Inter, Galatasaray’dan kiraladığı Alex Telles’in bonservisini almak için düğmeye bastı. İtalyan kulübünün sezon sonunu beklemeden Telles’in tapusunu almak istediği ifade edildi.

Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio, Telles’in bonservisini almayı düşündüklerini belirterek, “Ekim veya Kasım ayı içerisinde bu hamleyi yapmak istiyoruz. 8.5 milyon euroluk bedeli ödeyerek transferi tamamlayabiliriz” dedi. (Milliyet)

Haberin Devamı

OLAYLARIN ADAMI MELO...

Felipe Melo: Evet, çirkefim

Brezilya'yı yaktı!

2010 Dünya Kupası'nda önce kendi kalesine gol attı ardından Robben’e yaptığı hareketle kırmızı kart gördü. Brezilya’nın Dünya Kupası’ndan elenmesine neden oldu.

Felipe Melo: Evet, çirkefim

Rakibinin suratına tekmeyle daldı

Juventus'ta oynarken, Parma maçında ayak tabanıyla rakibinin suratına tekme atınca direkt kırmızı kart gördü. Uzun bir süre İtalyan basınında eleştirildi.

Felipe Melo: Evet, çirkefim

Mahmut’a kafa

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaMahmut Tekdemir’e kafa attı. Bu hareketi sonrası saha karıştı. Hakemler müdahaleyi göremediği için kırmızı karttan kurtuldu.

Felipe Melo: Evet, çirkefim

Beşiktaş taraftarını çıldırttı

Haberin Devamı

İnönü'deki derbide Beşiktaş tribünlerine doğru çirkin bir harekette bulundu. Bunun sonucunda ise 1 maç ceza aldı.

Felipe Melo: Evet, çirkefim

Emre Belözoğlu ile dalga geçti

Emre Belözoğlu, Melo'ya yaptığı faulün ardından ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atıldı. Melo, Emre'nin atılmasının ardından ilk önce dilini çıkardı ardından 'dışarı' şeklinde bir işaret yaptı.

Felipe Melo: Evet, çirkefim

Oğuzhan Özyakup'a tükürdü

Beşiktaş maçında Oğuzhan Özyakup'a tükürünce hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Derbinin ardından kendisine Disiplin Kurulu tarafından 4 maç ceza verildi.

Haberin Devamı

Felipe Melo: Evet, çirkefim

Beşiktaş taraftarına formayı gösterince ortalık karıştı

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Beşiktaş maçında oyundan atıldıktan sonra sahayı terkederken siyah beyazlı taraftarlara Galatasaray formasını gösterdi. Bu hareketin ardından yüzlerce Beşiktaş taraftarı sahaya girdi ve maç tatil edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!