Felipe Melo, 4. kez baba oldu

Güncelleme Tarihi:

Felipe Melo, 4. kez baba oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 25, 2013 11:28

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo 4. kez baba oldu. Melo çiftinin dünyaya gelen oğullarının adı Luke... Sosyal medyada bu konu ile ilgili en çok konuşulan ise Brezilyalı oyuncunun, Luke'nin göbek bağı kesilirken çekilen videosunu twitter'dan yayınlaması oldu...

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo'nun ailesine yeni bir üye daha dahil oldu.

Galatasaray'da saha içindeki hırsı ve başarılı performansının yanı sıra ailesine, çocuklarına verdiği önemle de tanınan Melo yeniden baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Felipe Melo - Roberta Melo çiftinin Luke adında oÄŸulları Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde dünyaya geldi. Luke, Melo ailesinin Pietra, David ve Lineker'den sonra 4. çocukları oldu.    Â

Prof. Dr. Cihat Ünlü, anne ve bebeğin sağlık durumuyla ilgili şu açıklamaları yaptı; "Doğum bu sabah 8.15'te gerçekleşti.  Anne ve bebeğin sağlık durumu gayet iyi. Bebek,  3 kilo 340 gram  ağırlığında ve 51 santimetre boyunda."

Galatasaray Kulübü de Roberta ve Felipe Melo çiftini tebrik ederek, "Futbolcumuz Felipe Melo, bugün dördüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Bir erkek çocukları olan Roberta ve Felipe Melo çiftini tebrik ediyor; hayata gözlerini yeni açan minik Luke'a ailesiyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Felipe Melo, 4. kez baba oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!