FELAKET TELLALIĞI YAPMIYORUZ

Güncelleme Tarihi:

FELAKET TELLALIĞI YAPMIYORUZ
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2012 15:40

Ankara Sanayi Odası (ASO) Meclis Toplantısı’na katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “göçük” olayıyla ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Metro çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Bakan Yıldırım, şunları söyledi:
“Talihsiz bir göçük oldu. Bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu projeler risklidir. Hiçbir zaman kaza olmasını, kimsenin hayatını kaybetmesini istemeyiz. Bunun için gerekli tedbirler alınıyor ama bu işlerin riski çok yüksektir. Yer altına çalışıyorsunuz, görmediğimiz bir sürü olay oluyor. Sıvılaşmış oradaki toprak. Dışardan yorum yapması çok kolay, hiçbir zaman öyle biri olamadım. İyi ki olmadım, işin içine giren bilir. Bu yönde açıklamalar yapınca gazeteler, ‘Bakan, kazalar olur’ dedi çıktı. Tedbirimizi alacağız, ama bir yandan da hayat devam ediyor.
İnsanlar trafikte eziyet çekiyor. Yolu kapatıyorsun niye kapattın, metroyu yapmıyorsun niye yapmıyorsun diyorlar. İki tane birbirini olumsuz etkileyen konu var. Birine razı olacaksınız, biz ikisini de aynı anda yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımız gece gündüz oradalar. O göçükten önce bizim arkadaşlarımız oradaydı, daha büyük şeyler de olabilirdi. Her türlü tedbire rağmen öyle ihtimaller vardır. Bunu tamamen ortadan kaldırma imkanı yoktur. Felaket tellallığı yapma niyetimiz yok.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!