Felahiye ve Yeşilhisar partililerden Çelik'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Felahiye ve Yeşilhisar partililerden Çelike ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 14:21

Felahiye ve Yeşilhisar partililerden Çelik'e ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - FELAHİYE ve Yeşilhisar İlçelerinden heyetler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyaretlerde ilçelere yapılan hizmetler ele alındı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, AK Parti Felahiye İlçe Başkanı Musa Zafer Kingir ile Felahiyeli muhtarlar ziyaret etti. İlçedeki muhtarların tamamıyla teşekkür için Büyükşehir’e geldiklerini ifade eden Vural Coşkun, bugüne kadar Felahiye için ne söz verildiyse Büyükşehir Belediyesi’nin fazlasıyla yerine getirdiğini belirterek teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik de parmakla gösterilen işler yapıldığını dile getirerek, “Merkezdeki kalite neyse kırsalda da o olsun istiyoruz. 1 milyon m2 kilit parkeyi ilçelerimize vereceğiz derken herkes ‘nasıl yapılacak’ diyordu. İlçelerimizdeki faaliyetlerin hepsi genel merkezimiz başta herkesin parmakla gösterdiği hizmetler oldu. İlçelere yapılan yatırımlarda tüm Türkiye’de Kayseri örnek gösteriliyor. Muhtarlarımızla da şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada uyum içinde çalışacağız. İlçelerimizin kalkınması için ilçe belediye başkanlarımız koşturacak. Yetişemedikleri zaman biz koşturacağız. Büyükşehir’in göreviydi, değildi diye bir ayrım yapmayacağız. Yapılacak bir iş varsa elbirliğiyle yapacağız” dedi.

Ziyarette ayrıca Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, ilçesine yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Mustafa Çelik’e teşekkür plaketi takdim etti. Öte yandan kısa süre önce yapılan kongrede AK Parti Yeşilhisar İlçe Başkanı olan Mustafa Konak ile yönetim kurulu üyeleri de Başkan Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Yeşilhisar teşkilatına başarılar dileğinde bulunan Başkan Çelik, “2019’a şimdiden hazırlanmamız lazım. Girilmedik ev, girilmedik iş yeri kalmayacak. İnşallah herkesin kalbine ve gönlüne gireceğiz. Bu doğrultuda başarılı olacağınızdan eminim” diye konuştu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!