Federasyondan onay çıkmadı

Güncelleme Tarihi:

Federasyondan onay çıkmadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2018 15:34

Ankaragücü’nün maçın saatinin ileriye çekilmesi yönündeki başvurusu reddedildi. Sarı-lacivertli ekibin yönetiminin, masai günü olması nedeniyle Çaykur Rize maçının Cuma günü 18.00 yerine 20.00’de başlamasını içeren talebi kabul görmedi.

Haberin Devamı

Spor Toto Birinci Futbol Liginde zirve yarışına yeni bir heyecan katacak olan Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında yarın oynanacak müsabaka, daha önce açıklandığı gibi yine aynı saatte, 18.00’de başlayacak.
Ankaragücü yönetimi, 3-1 kazanılan Balıkesir Baltok maçı sonrasında, Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurmuş, mesai gününe geldiği için maçın başlama saatinin, 20.00’le alınması yönünde talepte bulunmuştu. Futbol Federasyonu kurulları, Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak maçın, yayın programı içerisinde bulunduğu gerekçesi, saat değişikliği talebine onay vermedi.
21 haftası geride kalan ligide, Ankaragücü 39 puanla ikinci, Çaykur Rizespor ise 38 puanla üçüncü durumda. Lider Ümraniyespor ise 41 puana sahip.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Haberin Devamı

Yarın 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak maçın biletleri satışa sunuldu.
Ankaragücü kulübünden yapılan açıklamada, 1. kategori (VIP) 100 TL, 2. kategori (Özel A-B) 75 TL, 3. kategori (Kapalı A-B) 20 TL, 4. kategori (Maraton) 17,5 TL, 5. kategori (Kale arkası) 15 TL, Misafir Takım tribünü 15 TL’den satılıyor.
İl spor güvenlik kurulu kararı gereğince, tribünlere sırt çantası, poşet ve valiz gibi araç ve gereçlerin alınmayacağı bir kez daha hatırlatıldı.
Disiplin kuruluna sevk
Ankaragücü kulübü, Balıkesirspor Baltok müsabakasındaki “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca Pprofesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Aynı maçta, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle, Başkent ekibinin antrenörü Osman Zeki Korkmaz da Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca, tedbirli olarak PFDK’ya gönderildi.
Kenan Özer forma giyemeyecek
Ankaragücü, Çaykur Rizespor ile oynayacağı kritik maçta, tecrübeli oyuncusu Kenan Özer’den yararlanamayacak. Balıkesir Baltok maçında, sezondaki 4. sarı kartını gören Kenan, cezalı duruma düştü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!